Scandal monstruos după ce frații Ristei au părăsit competiția de la Antena 1: “Emisiune regizată”! Speak a răbufnit și a spus tot adevărul despre filmările de la Asia Express

Publicat: 02/04/2020 | 09:29

La scurt timp după ce s-a aflat că frații Ristei au părăsit competiția de la Antena 1 s-a declanșat un scandal monstruos, iar acuzațiile potrivit cărora emisiunea ar fi regizată nu au întârziat să apară. Speak nu a mai suportat și a răbufnit în public. Îndrăgitul cântăreț a spus tot adevărul despre filmările de la “Asia Express” și se numără printre concurenții care s-au calificat în a doua etapă a show-ului, care a avut loc în Taiwan.

Citește și: Gina Pistol, dezvăluiri incredibile despre ce se întâmplă, de fapt, la Asia Express: „Se schimbă totul”

Speak a răbufnit și a spus tot adevărul despre filmările de la “Asia Express”

Fericit că el și iubita sa, Ștefania, au reușit să meargă mai departe în competiție, Speak a publicat azi-noapte o poză de album de pe platourile de filmare de la “Asia Express”. Imaginea a fost însoțită de umătorul mesaj: “Ne doare la… suntem deja în Taiwan!”. Printre sutele de comentarii strânse la nici măcar o oră de postare, artistul a avut o surpriză neplăcută… o replică acidă la fotografie.

“Emisiune regizată. Nici nu mă mai uit la emisiunea asta de c…t”, a scris o tânără, după cum puteți observa într-una dintre imaginile din galeria foto a articolului. Furios pe reacția acesteia, Speak a răbufnit și i-a răspuns: “Monica, eu chiar te rog să nu te mai uiți dacă pe bune crezi că e regie. Noi chiar n-avem nevoie de urmăritori care nuc red în proiect și noi ne plângem (…)”.

Află și: Cine a câștigat Asia Express 2020! Răspunsul oferit de o concurentă a emisiunii de la Antena 1, după ce a fost întrebată despre premiu

Speak a fost criticat de internauți după s-a aflat că frații Ristei au fost eliminați de la “Asia Express”

Mai mult, iubitul Ștefaniei a fost criticat de unii dintre internauți, iar alții au început să-i jingească atât pe Daniel și Florin Ristei, dar și pe Alexandru Abagiu și pe prietenul lui cel mai bun, Radu.

“Cumetre, ai fost mârlan, ai scuipat mâna care ți-a oferit imunitate de atâtea ori. Și ție, și la marlanii ăia de Fodor și Bontea”, “Băieții cred că au plătit.. pentru cum s-au purtat în competiție… cam invidioși și răutăcioși… parcă erau sălbatici, nu s-au apropiat de nimeni… a câștigat cine a fost mai bun… este un joc…” sunt două dintre comentariile negative.

Speak le-a răspuns cârcotașilor și a făcut apel la empatie și le-a reamintit tuturor că, în prezent, întreaga lume e în suferință din cauza pandemiei de coronavirus, iar răutatea ar trebui să dispară complet.

“Boss, ce e asta aici? De la ce dracu vă certați? Ce e cu răutatea gratuită dintre voi? Wtf?! Boss, și în zilele astea, când trebuie să empatizăm mai mult unu’ cu celălalt, ne băgăm și ne jignim, fix fără vreun motiv real! Ne merităm soarta, boss-ilor!”, a scris cântărețul într-un comentariu pe care-l puteți citi și în galeria foto a articolului.

Speak a fost criticat azi-noapte, după ce a făcut o postare despre ediția trecută de la “Asia Express” © Instagram
Speak a fost criticat azi-noapte, după ce a făcut o postare despre ediția trecută de la “Asia Express” © Instagram

Nu rata: El este noul iubit al sexy-bloggeriței de la Asia Express

“Băi, am văzut acum ce va urma săptămâna viitoare și pot să zic că m-am prăpădit de râs. Cum, mă, să faci pe maimuța în mijlocul străzii?! Băi, vă ador, jur”, i-a scris un internaut lui Speak pe contul lui de Instagram.

Echipele care merg în Taiwan, a doua etapă din “Asia Express”

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan Adda și Cătălin Rizea sunt cele trei echipe care au primit biletele spre Taiwan, după ce Speak și Ștefania s-au calificat automat în cea de-a doua destinație “Asia Express”, sezonul 3. Lor li se alătură și Alex Abagiu și Radu, cei care au câștigat cursa pentru ultima șansă din Filipine.