Scandal monstru la Vaslui. Un jurnalist celebru se ceartă cu poliția în mijlocul orașului VIDEO

Publicat: 16/04/2021 | 20:07

Controversatul jurnalist și vloggerul Hary Geană Florin, de la Curaj TV, a fost implicat într-un scandal, la Vaslui. El a luat orașul la picior pentru a căuta să apostrofeze orice abatere de la lege pe care o o vede, scrie site-ul Vremea Noua. 

După minute bune de căutări, jurnalistul a găsit o mașină de gunoi, parcată neregulamentar pe o porțiune de drum marcat cu linie continuă, în fața hotelului Vaslui.

Șoferul, nevinovat

Hary Geană Florin a găsit până la urmă șoferul mașinii de gunoi care i-a spus, însă, că a fost nevoit să-și lase mașina acolo pentru că un alt autoturism îi blocase intrarea la o platformă de gunoi.

După ce și-a dat seama că șoferul nu comisese niciun „delict” vloggerul din comuna Ciorani, trecând la cei doi polițiști locali, care tocmai ce-l sancționau pe șoferul care blocase accesul mașinii de gunoi.

Însă polițiștii nu l-au băgăt nici ei în seamă. Enervat la maxim, jurnalistul a început să se certe cu un pieton, care l-a apostrofat pentru tupeul cu care certa polițiștii.

Scos din sărite de bărbat, Geană le-a cerut celor doi polițiști să îl sancționeze pe vasluian, pe motiv că l-a “drăcuit”, mai scrie sursa citată.

Citește și: Planul diabolic stabilit de două femei, mamă și fiică, din județul Vaslui. Au pus la bătaie 5.000 de lei pentru uciderea soțului tinerei