Scandal-monstru la Survivor România, între Elena Ionescu și Ghiță: „A încercat să-mi arunce la fileu că am fost părăsită de soțul meu”

Publicat: 27/04/2020 | 17:11

Competiția Survivor România a fost gazda unui alt scandal, de data aceasta între Elena Ionescu și Ghiță. Cei doi concurenți și-au aruncat vorbe grele, iar Ghiță a lovit-o pe Elena cu cele mai dure replici, legându-se de faptul că aceasta a fost părăsită de soțul ei. 

Elena Ionescu și Ghiță au avut un nou schimb de replici la Survivor România, după ce Ghiță și-a vărsat of-urile în fața artistei Emy Alupei și mai apoi a atacat-o pe cântăreață, legându-se și de viața ei privată, dar și de câteva aspecte delicate de familie.

CITEȘTE ȘI – EMY ALUPEI, ACUZAȚII INCREDIBILE LA ADRESA LUI GHIȚĂ DE LA SURVIVOR: „EȘTI O PANARAMĂ DE OM. O FĂCEAI CU GRAȚIELA PE PLAJĂ”

„Pe Elena n-o suport și i-am zis și ei. Nu-i suport fața, nu-i suport acțiunile. Nu-mi place fața ei!” a spus Ghiță, către Emy Alupei. Dar asta nu a fost tot, căci acesta a continuat seria atacurilor la adresa Elenei.

”În tabără nu ne ajută cu nimic, nu știe decât să bage râcă, este falsă și, din acest motiv, am pus-o pe foaia de vot, față de ceilalți concurenți” a mai spus Ghiță, despre artistă.

NU RATA – ANDREI DUBAN, ATAC DUR LA ADRESA SURORII LUI GHIȚĂ DE LA SURVIVOR, DUPĂ CE ACEASTA A JIGNIT-O PE GRAȚIELA: „I-A SPĂLAT CREIERUL”

Elena Ionescu nu a rămas indiferentă vizavi de spusele lui Ghiță și a mărturisit că acesta a atacat-o chiar și în privința unor aspecte legate de viața ei personală și de familie. ”Mă consider rea, incomodă probabil și, de aceea, a încercat să îmi arunce la fileu că sunt singură, că de-aia am rămas cu un copil sau am fost părăsită de soțul meu, adică niște lucruri pe care nici măcar nu le cunoaște și le dă doar ca să aibă un argument ca să încerce să mă intimideze, să vadă cum clachez” a spus Elena Ionescu, la Survivor România.