Scandal monstru la Călugăreni: Un interlop a atacat, în plină stradă, o polițistă!

Publicat: 13/05/2021 | 16:36

La începutul acestei luni, într-unul din sensurile giratorii de la Călugăreni, un cunoscut interlop din localitate, Constantin Stăncună (cunoscut în zonă sub numele de Costel al lui Dobrogeanu), oprește mașina în trafic, blochează un alt autoturism și se năpustește asupra conducătorului auto pe care îl înjură și îl scuipă. Mai apoi s-a dovedit faptul că persoana agresată în trafic este lucrător al Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu.

Deși a fost contactat de alți jurnaliști pentru a explica gestul, acesta a negat cu vehemență acuzațiile, deși imaginile surprinse de o cameră de supraveghere demonstrează altceva.

Interlopul – spaima Călugăreniului

Deși ani de-a rândul acesta a agresat mai mulți locuitori ai comunei Călugăreni, oamenii, sătui de comportamentul antisocial al lui Dobrogeanu au început să vorbească. Cu mai mult timp în urmă, unul dintre săteni ar fi fost bătut cu bestialitate, cu biciul, de față fiind alte câteva zeci de persoane, din declarațiile victimei. De teamă, nu s-a depus la acea vreme nicio plângere la poliție. (CITEȘTE ȘI: FRATELE INTERLOPULUI COSMOS TĂNASE, RIDICAT DE MASCAȚI. ESTE ACUZAT CĂ AR FI EXPLOATAT SEXUAL MAI MULTE MINORE)

Și tot de ani buni de zile, același personaj obligă un om să muncească, precum sclavii, la ferma de porci pe care o deține lângă comună. Mama tânărului obligat să muncească, bolnavă și țintuită la pat, spune că ferma ar fi ilegală, și că fiul ei este ținut sechestrat – sub amenințarea cu moartea, chiar, la ferma ilegală de la marginea comunei.

Clanul din care face parte interlopul Costel Dobrogeanu aparține lui Sile Pietroi, un temut individ atât în județul Giurgiu, cât și în împrejurimi.

Dosar penal pe numele agresorului

Imediat ce scandalul a devenit public, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu au transmis următorul punct de vedere:

„La data de 5 mai a.c., ora 15.00, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 5, într-un sens giratoriu din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, este un scandal.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că unei tinere, de 21 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe Drumul Național 5, în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu, din direcția București către Giurgiu, nu i-a fost acordată prioritate de trecere, la intersecția cu DJ 411, prevăzută cu sens giratoriu, de un bărbat, de 58 de ani, din municipiul București.

Pentru a evita impactul cu acesta, tânăra în cauză ar fi frânat, concomitent acționând sistemul de avertizare sonoră al autoturismului, moment în care, conducătorul auto ar fi oprit autoturismul în mijlocul intersecției și, împreună cu pasagerul din mașina sa, un tânăr, de 25 de ani, din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, ar fi coborât apropiindu-se de celălalt autovehicul.

În acel moment, ar fi coborât și tânăra din autoturism, iar, în urma unui schimb de replici, aceasta ar fi fost lovită cu pumnul în zona feței de către tânărul de 25 de ani.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform HG 1391/2006, cu amendă de 580 de lei, fiindu-i aplicată și măsura complementară a reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.”

Tânăra în cauză este agent de poliție în cadrul I.P.J Giurgiu și se afla în timpul liber.

Până în prezent, tânăra nu a formulat plângere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

(VEZI ȘI: INTERLOPUL BRĂILEAN ACUZAT CĂ A ÎNJUNGHIAT DOI BASCHEBALIȘTI AMERICANI, PUS LA DETECTORUL DE MINCIUNI)