Scandal monstru între Carmen de la Sălciua și transsexualul Sonia Ferrari: ”Am fost amenințată”

Publicat: 31/12/2020 | 15:41

Scandalul dintre Carmen de la Sălciua și Sonia Ferrari ia amploare! Cele două și-au aruncat vorbe grele și războiul nu pare să se sfârșească curând.

Scandalul dintre Carmen de la Sălciua și Sonia Ferrari a pornit dee la o postare făcută de artistă pe contul ei de Instagram și care a fost considerată jignitoare de membrii comunității gay. Carmen de la Sălciua l-a sfătuit pe un fan care i-a mărturisit că este gay să meargă la un preot pentru a merge pe calea cea bună.

”E o destrăbălare asta în ochii lui Dumnezeu. El a lăsat femeia și bărbatul. Noi, oamenii, ne formăm propriile reguli și legi iar mai apoi suferim că nu suntem acceptați. Te sfătuiesc să-ți îndrepți viața”, a scris Carmen pe Instagram.

După postarea făcută, Carmen de la Sălciua a fost amenințată. În cadrul unei emisiuni TV, artista a mărturisit că ea crede, cu tărie, că homosexualitatea se poate trata prin rugăciune și credință.

”Eu nu o știu (pe Sonia Ferrari, n.r), pentru că nu urmăresc așa ceva. Nu vreau să intru în scandal cu doamna asta sau domnul ăsta. Eu doar mi-am spus punctul de vedere atunci când am fost întrebată. Doar pentru că vorbesc frumos de Dumnezeu, asta înseamnă să ai ifose? A început normalul să devină anormal?

Foarte mulți din comunitatea asta mi-au scris, am primit și amenințări. Pentru mine nu contează, eu nu bag în seamă. Am fost născută dintr-o femeie și un bărbat. Și chiar dacă te naști cu o problemă, problema asta trebuie rezolvată prin credința ta. Te duci la un preot, la un duhovnic și îi spui care e păcatul tău, orientarea ta, el o să-ți dea sfaturi, canoane, ca tu să-ți îndrepți viața”, a povestit Carmen de la Sălciua la Antena Stars.

După declarațiile făcute de artistă, Sonia Ferrari a răbufnit. Transsexualul a criticat-o dur pe Carmen de la Sălciua pentru afirmațiile făcute.

”Ea spune că rebuie să mergem la duhovnic. Dar ea, dacă l-a înșelat pe Culiță Sterp cu cel mai bun prieten , așa cum chiar Culiță a povestit, nu s-a gândit că trebuie să meargă la duhovnic? Și pentru informația ei generală, chestiile astea nu se rezolvă cu duhovnic. Dacă era așa simplu, n-ar mai fi fost nimeni gay sau transsexual pe acest pământ. Am merge toți la duhovnic.

Ideea este că ea chiar nu înțelege că asta este o problemă, nu știu cum să-i zic, poate medicală… Ea se axează foarte mult pe chestia cu credința, dar în momentul în care ea a prea… Dacă vorbim în tremenii ei cu cel mai bun prieten al soțului ei, ea nu s-a gândit la chestiile astea?

Consider că tot ceea ce spune este absolut foarte aiurea și cred că ea se minte singură și încearcă doar să-și ascundă ipocrizia. ”Ăștia” sunt oameni, poți să vorbești normal? Mi se pare că aberează foarte tare această ciobăniță care se vede cineva… această sfântă a pământului”, a declarat Sonia Ferrari pentru wowbiz.ro.