Scandal monstru într-o bancă din Brăila! Un client a devastat întreg sediul și a agresat o angajată

Publicat: 18/02/2020 | 17:45

Un client nemulțumit și revoltat a creat un scandal de zile mari într-o bancă din Brăila. Tânărul și-a ieșit din minți, după ce a văzut că nu poate obține tranzacția de care are nevoie de la angajații instituției. Episodul teribil a fost sancționat de polițiști, iar protagonistul s-a ales cu un dosar penal.

Un tânăr de 21 de ani, nervos pe instituția bancară că nu i se oferă suma primită, pe motiv că are buletinul expirat, a început să țipe și să distrugă practic întreg sediul din Brăila.

„În jurul orei 09:30, am fost sesizaţi de către angajaţii unei bănci din municipiu cu privire la faptul că un client nemulţumit a distrus mai multe bunuri. Acesta se află în custodia noastră şi se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. Persoana în cauză are 21 de ani şi este din municipiul Brăila” au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Brăila.

Episodul violent a creat și victime colaterale. Tânărul vinovat a agresat fizic o angajată a băncii. În cele din urmă, acesta a fost internat într-un spital de psihiatrie și urmează să fie anchetat penal.