SCANDAL! Meghan Markle, atacată de actrița Stefanie Powers, bună prietenă a prințului Charles

Publicat: 13/12/2019 | 15:39

Ducesa de Sussex Meghan Markle fost atacată într-un interviu de actrița Stefanie Powers, care împărtășește cu prințul Charles pasiunea pentru polo călare, arată Daily Mail.

Actrița Stefanie Powers a susținut că Ducesa Meghan Markle a încercat să transforme familia regală britanică în propria sa emisiune TV despre „Stilul de viață al bogaților faimoși”, un fel de „Aventurile lui Meghan din Palat”.

Stefanie are de ani buni o relație de prietenie cu Prințul Charles, după ce i-a apropiat dragostea reciprocă pentru jocul de polo călare. Ea a dezvăluit joi că nu este de acord cu felul în care se poartă Meghan, explicând că „Meghan vrea să fie o vedetă, ceea ce, din păcate, nu este ceea ce ar trebui să facă. Rolul lui Meghan nu este acela de a fi vedetă. Treaba ei este să fie soția lui Harry, nu de a schimba obiceiurile regale.”

Stefanie, cunoscută pentru rolul său din comedia „Hart to Hart”, a mai spus și că „Marea Britanie este remarcabilă datorită familiei regale, iar atunci când un membru al acesteia se comportă greșit, totul o ia într-o direcție greșită”.

Powers este unul dintre primii membri străini acceptați de Clubul de Polo Călare al Domeniului Regal din Berkshire, în Marea Britanie, club din care face parte și Prințul de Wales