Acasă » Știri » Scandal la TAROM. Două persoane, infectate cu coronavirus. Pilotul Cezar Osiceanu a răbufnit: “DEMISIA! E plătit regește pentru NIMIC!”

Scandal la TAROM. Două persoane, infectate cu coronavirus. Pilotul Cezar Osiceanu a răbufnit: “DEMISIA! E plătit regește pentru NIMIC!”

De: I.D. 26/03/2020 | 07:43
Scandal la TAROM. Două persoane, infectate cu coronavirus. Pilotul Cezar Osiceanu a răbufnit: “DEMISIA! E plătit regește pentru NIMIC!”

Angajații TAROM sunt cu nervii la pământ și caută vinovați după ce, prin intermediul unui e-mail, au fost înștiințați de conducerea companiei că nu vor mai fi efectuate curse interne, precum și că, în rândul personalului, există bolnavi de coronavirus.

VEZI AICI: REVOLTĂTOR: BOLNAV DE CORONAVIRUS DIN PIATRA-NEAMȚ, SCOS DIN SPITAL ÎN MAIEU, FĂRĂ IZOLETĂ ȘI LĂSAT ÎN FRIG! “POMPIERUL A REFUZAT SĂ…”

Să dai email-ul către noi, angajații care ținem compania în viață, abia la ora 16.31 LT arată de ce avem un director de HR plătit regește ca să nu facă NIMIC!” a fost reacția pilotului Cezar Osiceanu, imediat după ce a citit e-mailul.

Acesta nu s-a oprit aici și a continuat, extrem de revoltat: “Tanti Crăiță (n.r. șefa Resurselor Umane, Claudia Crăița), DEMISIA! Ți-ai bătut joc de noi și de TAROM în nenumărate rânduri. Conduci un serviciu total dezorganizat care nu este în stare să răspundă în termen la nicio solicitare legală. Și nu ne-ai anunțat de nici unul dintre colegii noștri bolnavi, lăsându-ne să ducem acasă la copii, părinți, familii suspiciunea de contaminare. Repet: DEMISIA, nu ne meriți! Ia să vedem câți colegi vor susține această cerere. Și ca să nu se spună că nu am curajul să mă prezint și să semnez: Cezar Osiceanu!”.

Potrivit primelor informații, două persoane au fost confirmate ca purtătoare de coronavirus, iar alte 52 se află în auto-izolare.

OBICEIUL SIMPLU care ne ferește de coronavirus. Medic reputat: „Faceți asta în loc să goliți magazinele!”

Mesajul primit de angajații TAROM

Dragi colegi,

Cu toții traversăm o perioadă încărcată, atât din punct de vedere profesional si operațional, cât și emoțional. Fără indoială, fiecare dintre voi căutați, alături de colegii din echipele voastre, cele mai potrivite soluții pentru a putea opera în siguranță. Contăm pe sprijinul vostru în implementarea listei de priorități cu care ne adresam către voi pentru a facilita siguranța colegilor și continuitatea business-ului. Vă asiguram de tot suportul echipei HR.

  1. Conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21 martie 2020, circulația persoanelor în afara locuinței se efectuează numai cu respectarea măsurilor generale de prevenire a răspândirii COVID-19. Printre excepțiile de la această regulă, enunțate de către Ministrul de Interne, se regăsește deplasarea în interes profesional între locuință și locul de muncă (sau locul de intervenție punctuală/delegație, după caz) și înapoi. Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele în cauză sunt obligate să prezinte autorităților abilitate care solicită acest lucru, legitimația de serviciu și adeverința emisă de angajator ca dovadă privind motivul deplasării, precum și o declarație pe propria răspundere.

Pentru colegii aflați deja în situația de a se deplasa în intervalul 22:00-06:00, dar și pentru a fi pregătiți corespunzător în situația generalizării acestei măsuri, DRU a eliberat luni, 23.03.2020, adeverinte tuturor salariatilor, pe care le regăsiti in varianta print la secretariatul structurii din care faceti parte. (atasat declaratia pe proprie raspundere)

  1. Conform Ordonanței Militare nr. 3 din 24 martie 2020, colegii de la Directia Comercială, au transmis măsurile de suspendare a operării, cu aplicare imediata (azi, 25.03.2020), astfel:
  • Curse interne – se suspenda operarea tuturor curselor interne pe o perioada de 14 zile, incepand cu 25 Martie ora 12:00 pm, pana la 8 Aprilie 2020 (inclusiv);
  • Curse internationale – se suspenda operarea pentru Germania/ Franta incepand cu 25 Martie ora 18:00 pana la 8 Aprilie 2020 (inclusiv);
  • Se mentine operarea pe curse Charter repatriere/Charter Cargo.
  1. Situatia cazurilor de infectare cu Coronavirus in cadrul companiei la data de 25.03.2020: confirmate– 2 cazuri, auto-izolare – 52 cazuri, carantina -0 cazuri, suspecti – 0 cazuri; orice informatie/ajutor pe care le considerati oportune ca si masuri de preventie, vă rugăm să le redirectionati către colegii de la SISSM/health&safety.

Măsuri de prevenție:

–  Readucem în prim-plan cele mai importante recomandări privind igiena pe timp de pandemie: acoperirea nasului și a gurii în caz de tuse sau strănut, evitarea strângerilor de mână, păstrarea unei distanțe semnificative de minimum 1,5 m față de celelalte persoane din jur, spălarea riguroasă a mâinilor cu apă și săpun timp de cel puțin 20 secunde, dezinfecția suprafețelor și a echipamentelor cu antiseptic pe bază de alcool.

– Pentru o conduită socială responsabilă, solicităm colegilor care sunt prezenți zilele acestea la birou să utilizeze, cu simț de răspundere și grijă față de ceilalți colegi, dezinfectanții din sedii și să nu le ia din locurile special amenajate. Dacă recipientele pentru dezinfectant sunt goale, vă rugăm să anunțați imediat managerul direct.

Aveți grijă de voi și de cei dragi,

Echipa HR” este mesajul primit de către angajații TAROM.

VEZI AICI: DRAMA UNUI ȘOFER ROMÂN DIN ITALIA. “NU MI-AM VĂZUT FAMILIA DIN 8 MARTIE!” CE A FĂCUT CÂND A AVUT PRIMELE SIMPTOME DE CORONAVIRUS

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...