Scandal la Survivor! Au încălcat regulamentul: ”Faptele nu pot fi trecute cu vederea!”

Publicat: 18/04/2021 | 10:26

Incendiar se anunță următorul episod Survivor România, de duminică, 18 aprilie! Mai mulți concurenți au încălcat regulile jocului, iar organizatorii nu vor face uitată greșeala.

Cele care au agitat apele sunt Sindy și Maria, de la echipa Războinicilor. De altfel, între cele două a existat unschim de replici, Sindy mărturisind, fără perdea, că nu o place pe Maria. ”Maria l-a vrăjit într-un fel. A venit cu o energie foarte enervantă. Se duce la fiecare în parte și încearcă să se lipească”, avea să spună tânăra. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A MELLINEI, DUPĂ CE S-A SCRIS CĂ AR FI RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ LA SURVIVOR: „NU MAI AVEAM RĂBDARE”)

Scandal la Survivor! Au încălcat regulamentul: ”Faptele nu pot fi trecute cu vederea!”

Replici dure au fost și între alți concurenți de la Survivor România. S-a întâmplat chiar înainte de ultima dispute a săptămânii. Iar protagonist a fost Irisha, o nouă concurentă a realityshow-ului filmat în Republica Dominicană. ”Dacă nu îți cer părerea despre mine, te rog frumos să nu mi-o spui, asta cu „proastă” de azi dimineață”, a spus Irisha. Iar Sebastian Chitoșcă avea să-i răspundă: ”E clar că nu pot să o agreez, indiferent de numele ei! Eu sunt țăran de la Moldova și spun lucrurilor pe nume, poate să fie în fața mea și Britney Spears!” (NU RATA: CINE S-AR FI AȘTEPTAT. GEORGIANA DE LA SURVIVOR VREA SĂ FIE CÂNTĂREAȚĂ. IATĂ CUM SUNĂ O MELODIE COMPUSĂ DE EA. VIDEO)

Unii dintre concurenți aveau să încalce regulamentul. Chiar prezentatorul Survivor România avea să anunțe asta. Este vorba despre doi concurenți, care nu vor scăpa nepedepsiți. ”Doi concurenți care au încălcat regulamentul! Ei bine, faptele voastre, dragilor, nu pot fi trecute cu vederea!”, a anunțat prezentatorul concursului.