Scandal la Românii au talent, după ce Daria Călugăru a primit Golden Buzz. Copila este acuzată că a copiat dansul pe hoverboard

Publicat: 29/02/2020 | 16:38

În cadrul ediției de aseară Românii au talent, Daria Călugăru a impresionat pe deplin juriul! Copila de numai 11 ani a avut un număr spectaculos de dans pe hoverboard, iar cel care a fost cel mai încântat de actul său artistic a fost nimeni altul decât Pavel Bartoș, care a și considerat că Daria merită să primească Golden Buzz. Cu toate acestea, se pare că micuța nu a fost tocmai sinceră, căci multe dintre mișcările sale au fost copiate din dansul Anei Beregoi, de la Next Star.

Daria Călugăru a avut un număr spectaculos aseară, la Românii au talent. Copila de 11 ani a dansat pe hoverboard și a avut o coregrafie superbă, pe care susținea, în fața juriului, că a gândit-o de una singură.

Impresionat de ceea ce a făcut pe scenă micuța, Pavel Bartoș i-a acordat acesteia Golden Buzz și a trimis-o direct în finală. Cu toate acestea, a izbucnit un adevărat scandal după ce oamenii și-au dat seama că multe dintre mișcările sale îi aparțin Anei Beregoi, care a venit cu un număr similar la Next Star. ”Aici dansul a fost facut doar pe acel hoverboard pe cand la cealalta emisune nu chiar daca sunt asemanatoare. Îmi place / Or fi multi care fac lucrul asta, dar nici unul nu a mers acolo. Ce mai contează că ar fii copiat? Așa invață / Știu copil mai mic care face mult mai sofisticate mișcări și mulți copii fac ce face ea, nu era de golden buzz, dar macar a avut ambiție și curaj, iar mișcarea e un lucru bun și un exemplu de urmat /Doamne, cati frustrați! Ma refer la cei cărora le curg invidia si răutatea prin vene. De ce va este atât de greu să susțineti un copil cu ambiție, creativ, un copil care are preocupări sănătoase? Bucuria din ei ochii ei merită toate Golden buzz-urile din lume / Câți cârcotași sunt pe- aici frate! Că nu e de GB, ca a furat coregrafia, ca stie să ” mintă „frumos…Cert e că fata e bună, a venit la preselecție, are talent, e deșteaptă și are doar 11 ani. Nu face asta de- o viață ca alți concurenți. Merită toata aprecierea noastra! La acest show e loc pentru toată lumea” au scris internauții, după numărul Dariei Călugăru.

În urma numărului său de la Românii au talent, Daria Călugăru a fost trimisă direct în semifinală de Pavel Bartoș, care i-a acordat copilei Golden Buzz-ul.