Scandal la “Puterea Dragostei”. Manuela și Roxana, la un pas de bătaie după ce s-au jignit reciproc. “Fată, tu…” De unde a pornit totul

Publicat: 23/01/2020 | 21:02

Încă un scandal la “Puterea Dragostei”, show difuzat de Kanal D. De data aceasta, personajele principale au fost Manuela și Roxana, între cele două existând și un schimb de replici. Totul a pornit după ce Roxana a jignit-o pe Manuela.

VEZI AICI: ANDREEA MANTEA PRIMEȘTE BANI DE LA CONCURENȚI PENTRU A FI ACCEPTAȚI LA PUTEREA DRAGOSTEI DE LA KANAL D?! VEDETA A SPUS ADEVĂRUL

La un moment dat, Roxana chiar a sărit la bătaie.

Manuela: Cine era cunoscut când a intrat în casă?

Roxana: Bă, fată, tu ești… nu înțelegi?

Manuela: Nu mă jigni tu pe mine, ai înțeles?

NU RATA: CINE SUNT, DE FAPT, BIANCA ȘI BOGDAN MOCANU, CÂȘTIGĂTORII EMISIUNII PUTEREA DRAGOSTEI DE LA KANAL D

Celelalte concurente au sărit să le despartă, iar Turcu, care a văzut totul, s-a dus glonț spre casa “Puterea Dragostei”. Împiedicat de staff și de colegi, tânărul a spart ușa pentru a ajunge la Roxana, potrivit stirilekanald.ro.

În tot acest timp, Manuela și Roxana se certau fără să le pese că staff-ul era de față și încerca să le potolească. Din primele informații, scandalul dintre cele două concurente a pornit de la o discuție pe care a început-o Jador referitor la faptul că niciunul dintre concurenți nu erau cunoscuți până să ajungă la “Puterea Dragostei”.