Scandal la Pro TV după ce Mihai Petre a făcut „capră neagră” o elevă de 11 ani din Târgu Mureș. Florin Călinescu l-a taxat: „Iar tu ești boul bălții”

Publicat: 03/03/2020 | 08:49

O elevă de 11 ani din Târgu-Mureș s-a prezentat pe scena ”Românii au Talent” încercând să demonstreze că are toate calitățile pentru a merge mai departe în concurs, iar momentul respectiv a declanșat o discuție ”aprinsă” între Mihai Petre și Florin Călinescu. 

Replicile gen ”ping-pong” de la masa juraților sunt mai tot timpul savuroase și apreciate la justa valoare de spectatorii din sală și de telespectatorii aflați în fața micilor ecrane. De data aceasta s-a iscat un moment hilar-tensionat după ce juratul Mihai Petre a etichetat-o drept ”capră neagră” pe o fetiță de 11 ani din Târgu-Mureș. ”O, ce intrare grațioasă”, a început Mihai Petre, după ce fetița a apărut în fața juraților. ”Ca o gazelă”, a continuat juratul, ”ce zic eu, ca o capră neagră! Pentru că suntem la Românii au Talent”.

”Ca o căpriță neagră”, a intervenit Andi Moisescu, iar Andra a început să râdă, oarecum stânjenită de situație. ”Capra neagră e un simbol”, a explicat Mihai Petre, în timp ce Florin Călinescu îi dădea de înțeles că nu trebuie să ”dreagă busuiocul” și să meargă mai departe. ”E un simbol național, are o eleganță aparte. Ea reușește… Mai bine mai intră o dată, că nu mi-a ieșit…”, a continuat Mihai Petre.

Iar concurenta a ieșit din scenă pentru a mai… intra o dată. ”Las-o așa, nu te mai băga în animaliere”, a conchis Florin Călinescu. ”Floricico, ești ca o floare… Ești ca boul bălții”, a mai punctat Florin Călinescu, stârnind râsete și aplauze.