Scandal la Kanal D! Andreea Mantea, criză de nervi la Puterea Dragostei: „Nu se uită nimeni”

Publicat: 12/02/2020 | 14:45

Scandal la Kanal D! Andreea Mantea a făcut o criză de nervi la Puterea Dragostei și a luat o decizie radicală!

Andreea Mantea a răbufnit, în direct, la Puterea Dragostei. Philip este concurentul care a reușit să o scoată din minți pe vedetă. Se pare că acesta joacă la mai multe capete și își dorește să formeze un cuplu doar pentru a rămâne în emisiune și nu pentru a-și găsi jumătatea.

Enervată că nu respectă regulile și nici echipa de filmare de la Puterea Dragostei, Andreea Mantea a luat o decizie radicală! Prezentatoarea TV l-a trimis acasă pe Philip, dar i-a oferit șansa concurentului să vorbească între patru ochi cu Ligi. Acesta, însă, a refuzat să facă acest lucru.

Lucru care a scos-o din minți pe Andreea Mantea. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRUOS LA KANAL D! DOUĂ CONCURENTE DE LA PUTEREA DRAGOSTEI S-AU LUAT LA BĂTAIE ÎN EMISIUNEA PREZENTATĂ DE ANDREEA MANTEA)

„Arată-i acum! Ei, nu mie. Arată-i ei, eu nu vreau să văd, nu se uită nimeni. Nu-i de emisiune, că nu filmează nimeni. Poate camera aceea o să-ți filmeze telefonul, eu ți-am dat ocazia să nu se vadă nimic. De ce îi arăți după emisiune? Ce cauți aici? Eu nu te pedepsesc să știi. În cazul ăsta, te rog să pleci acasă. Zi-mi ce-i aici? Cum se numește emisiunea? Emisiunea nu se numește: fac în afară, nu se numește stau pe canapea, mie mi s-a pus pata pe tine.

De ce nu-i arăți în emisiune, unde te găsești tu cu Ligi să-i arăți? Vreți să nu vă mai lăsăm să stați împreună pe holuri? Cum se prinde fată cu băiat pe hol…cartonaș! Ești obligat să respecți un regulament. Închideți conexiunea, că nu vreau să-l mai văd. De ce îl ținem în casă? Philip, dacă ai puțin bun simț..te ridici, îți scoți lavaliera și ne luăm la revedere. Nu mă interesează dacă ai tu nervi. Părăsești emisiunea în acest moment”, a răbufnit Andreea Mantea, în direct.