Scandal la Focșani! Nelu Tătaru, luat la rost de o femeie: ”Vreți să ne omorâți!”

Publicat: 13/04/2020 | 11:49

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a făcut o vizită în Vrancea, acolo unde sunt probleme la mai multe spitale. Tătaru a avut parte și de un episod neplăcut: o femeie i-a adus reproșuri privind lipsa medicamentelor.

”Focşaniul este un punct nevralgic în acest moment. Avem o transmitere comunitară extinsă. Dacă e să ne raportăm la tot oraşul, Spitalul Militar din Focşani are 35 de cadre infectate. Avem două cadre la ISU, un cadru la Jandarmerie, mai multe cadre la Poliţie. La nivelul Spitalului Judeţean, managerul este confirmat pozitiv. Ne gândim, după ce voi face evaluarea locală, inlcusiv la un management militar. Am vorbit şi cu domnul ministru al apărării, domnul general Ciucă, şi vom duce şi la Focşani cred că o conducere militară”, spus Nelu Tătaru.

Sancțiuni pentru DSP

Ministrul Sănătății a mai spus că ia în calcul şi unele sancţiuni pentru Direcţia de Săntate Publică din zonă, instituţie care ar fi trebuit să facă anchete epidemiologice şi să stabilească o conduită de urmat pentru fiecare pacient în parte.

Nelu Tătaru a vizitat și Prefectura, iar la ieșire a fost luat la rost de o femeie nemulțumită.

”Vreți să ne omorâți! În Vrancea nu sunt medicamente! Unde-s medicamentele?”, strigat femeia. ”Medicul de specialitate vă poate îndruma”, a fost răspunsul lui Nelu Tătaru.