Scandal la Asia Express! Adda și-a înjurat soțul ca la ușa cortului, în fața camerelor: „Idiotule, mă enervezi”

Publicat: 25/02/2020 | 09:06

Asia Express reprezintă una dintre cele mai dure competiții pentru vedetele care s-au încumetat să facă față celor mai grele probe. Printre cei care au decis să ia bagajul în spate și să trăiască aventura vieții lor se numără și Adda și soțul ei, Cătălin. 

Pentru că stresul determină și apariția nervilor, între Adda și soțul ei s-au încins spiritele, în episodul trecut din Asia Express. Cântăreața a avut o criză de nervi chiar în fața camerelor și și-a jignit pe partenerul ei de viață fără nicio reținere. Și, pentru că Asia Express este o fugă continuă și un „joc” ce presupune supraviețuirea, de pe o zi pe alta, în condiții extrem de grele, Adda nu prea vrea să coopereze și să oprească mașini, nici să facă prea multe sacrificii pentru ca ea și Cătălin să ajungă primii la Gina Pistol. În urma unui atac de furie, cântăreața l-a jignit pe soțul său în fața camerelor, fără niciun fel de jenă.

„Spre Mendez, idiotule! Mă enervezi, *******. Hai că mă duc în ***** acasă, nu mai stau să-mi *** nervii aici.”, i-a spus Adda, soțului său, extrem de nervoasă.

Din dorința de a o calma pe artistă, Cătălin i-a spus că cel mai bine este ca ei să facă o echipă și să coopereze, pentru ca lucrurile să le iasă așa cum își doresc și să nu mai ajungă ultimii la Gina Pistol.

„Suntem o echipă. Dacă echipa noastră e proastă, suntem amândoi proşti. Dacă e bună, suntem amândoi buni. Cu cât amândoi suntem mai puternici, cu atât echipa noastră este mai puternică”, a spus el, către Adda. Din păcate, nu a fost suficient, căci Adda și-a ieșit din minți și mai tare și a declarat că vrea să meargă acasă și să cânte, pentru că această competiție nu este pentru ea.

Nu mai am chef să trag! Pentru ce ******** trag într-una? Pentru ce? Că nu se întâmplă nimic bun, nu vezi? Mă duc acasă să cânt. Asta nu-i pentru mine!”, a mai spus artista.