Scandal la Antena 1! Alex Velea, reacție-șoc după ce a fost dat afară de la Asia Express. A dat vina pe Mario Fresh

Publicat: 11/03/2020 | 09:06

Marea aventură Asia Express a luat sfârșit pentru Alex Velea și Mario Fresh. Cei doi au ajuns ultimii la Gina Pistol, după o probă care le-a dat mari bătăi de cap. Extenuați și fericiți că vor ajunge acasă, cei doi concurenți au făcut declarații emoționante, imediat după eliminare. 

Alex Velea și Mario Fresh au ajuns la capătul puterilor la Asia Express, motiv pentru care cei doi concurenți au fost eliminați și au plecat acasă. Motivul a fost unul extrem de dureros: Mario Fresh are anumite probleme de sănătate ce îl puneau în dificultate atunci când venea vorba de probe ce îi solicitau din punct de vedere fizic.

Velea a mărturisit că cel mai greu i-a fost să stea departe de casă, de Antonia și de copiii săi și că de-abia așteaptă să se reunească cu persoanele dragi din România. Pe de altă parte, artistul nu este supărat că a fost nevoit să iasă din competiție din cauza problemelor de sănătate pe care le-a acuzat partenerul lui din concurs, Mario Fresh, căci știm cu toții că cei doi sunt și foarte, foarte buni prieteni.


„Bă, noi ne-am gândit…ne pare bine, față de familie, față de copii. Avem o ușoară tristețe. E aceeași situație. Nu știu cât de mult am mai fi putut să concurăm, mai ales să sănătatea este primordială, s-a schimbat un pic situația, ne-am dorit să fim cei mai buni, ne-am dorit să fim competitivi, să distrăm lumea, să facem show. A fost o experiență mișto. Unele misiuni ne-au depășit, cu autostopul am avut ghinion să zic așa…

Mi-a fost dor de casă din prima zi, mi-a lipsit iubita mea, viitoarea mea soție, Antonia, de-abia aștept să o văd! O pup și o iubesc, abia aștept să ajung acasă, la băiețeii noștri. Mie mi-a lipsit foarte mult familia. Pe mine m-a chinuit dorul de casă, de nevastă…” a spus Alex Velea.

„Le mulțumim mult tuturor celor de acasă. A fost o experiență care, de multe ori, ne-a depășit dar am fost amândoi aici, ne-am ridicat unul pe celălalt” a completat și Mario Fresh, dezamăgit de faptul că a părăsit competiția.