Scandal la Acces Direct de la Antena 1! Culiță Sterp a făcut-o praf pe Mirela Vaida: „Nu mă mai suna! Eu nu sunt Vulpița”

Publicat: 09/04/2020 | 08:48

Un nou scandal monden bate la ușă, după ce Culiță Sterp a fost acuzat de unul dintre ciobanii care lucrează pentru el și familia sa că îi datorează o sumă de bani și, mai mult de atât, că artistul l-a și amenințat cu bătaia.

În cadrul emisiunii Acces Direct de ieri, unul dintre ciobanii care lucrează pentru Culiță Sterp și pentru familia artistului a mărturisit, în direct, că acesta îi datorează suma de 6.000 de lei și că l-a amenințat și cu bătaia. Imediat, Mirela Vaida a rugat regia să-l sune pe Culiță, iar acesta, într-o notă de nervi, a făcut-o praf pe prezentatoarea de la Antena 1.

În momentul în care Culiță Sterp a fost sunat de Mirela Vaida pentru a povesti, în direct, partea lui de adevăr în legătură cu ciobanu care îl acuză că îi mai datorează 6.000 de lei și că l-a amenințat cu bătaia, Culiță i-a dat o replică de zile mari Mirelei Vaida, spunându-i moderatoarei că este deranjat de faptul că aceasta vrea să se bage în viața lui. Mai mult, Culiță i-a replicat acesteia că nu mai vrea să fie sunat!

”Eu nu sunt nici Viorel, nici Vulpița. Pe mine, vă rog să nu mă mai sunați. Mă deranjați cu chestia asta, că vă băgați în familia mea”, a spus Culiță.

Replica Mirelei Vaida a venit imediat. Prezentatoarea nu a menționat nimic de cele două personaje pe care le promovează de aproape 3 luni și i-a spus lui Culiță că, fiind persoană publică, trebuie să-și asume acest lucru.

„Noi, ăștia care apărem la televizor, avem acest mare dezavantaj, că ne punem viața pe tapet. Eu, ca moderator, trebuie să storc de la tine cât mai multe informații. (…) Mă interesează dacă ești un om violent, care își bate angajații”, i-a spus Mirela Vaida, artistului.