Scandal între Marian Godină și Christian Sabbagh. Mesajul publicat de celebrul polițist

Publicat: 13/12/2019 | 09:39

Scandal între Marian Godină și Christian Sabbagh, iar totul a plecat de la numirea lui Traian Berbeceanu la Ministerul Afacerilor Interne. Cristian Sabbagh s-a declarat împotriva acestei numiri și a menționat că urmarea ar fi și… cooptarea în echipă a lui Marian Godină. 

Mai mult, Cristian Sabbagh a lansat și o ”săgeată” către Berbeceanu – ”Corrado Cattani de România” – și Godină, afirmând că SRI ar trebui să spună cine sunt aceștia. Marian Godină a reacționat pe blogul personal, făcând și ”capturi” ale ”discuțiilor.

În urma acestei postări, Marian Godină i-a cerut lui Cristian Sbbagh să aducă precizările necesare.

Iar răspunsul lui Sabbagh a venit imediat.

În astfel de condiții, ”lupta” dintre cei doi a continuat în mediul online.

”Acum, îmi cer iertare, dar nu am cum să fiu atât de naiv încât să cred asta, mai ales că atât pe mine, cât și pe dl Berbeceanu ne-a mai atacat în trecut exact cu aceleași teme. In plus, omul care i-a „spart” contul a avut grijă să-i și blocheze pe cei care comentau negativ. Adică îi spargi contul cuiva ca să-l pui într-o lumină proastă, dar apoi stai și îi blochezi pe cei care comentează negativ. Mai bine spunea sincer că a bătut câmpii și că-i pare rău, ar fi fost mai puțin penibil decât acum. Aaa…ca să nu uit, nu e prima oară când își șterge postările după ce adună reactii negative, de aceea am și făcut printuri”, a mai scris Marian Godină pe blogul personal.