Scandal într-un club din Vaslui. Doi tineri sunt cercetați pentru distrugere după ce au aruncat cu pahare și…

Publicat: 11/02/2020 | 11:24

O seară sau o noapte petrecute într-un club pot oferi distracție la superlativ sau, în unele cazuri, scene tensionate care se încheie prin apariția oamenilor legii și, în ultimă instanță, calmarea spiritelor încinse. Doi tineri din Vaslui au ajuns într-un astfel de club și au început să ”tragă la măsea” cu voioșie. Numai că totul s-a terminat cu un dosar la poliție.

După ce alcoolul a început să facă ravagii, cei doi tineri au început să arunce cu pahare prin club, deranjându-i pe ceilalți consumatori, apoi, ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, au spart și o masă de sticlă. Din păcate, atmosfera degenera, motiv pentru care cel care administrează clubul respectiv a sunat la numărul de urgență 112. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar cei doi ”amețiți” au fost identificați, ”săltați” și duși la secție pentru audieri.

“În noaptea de 8 spre 9 februarie, puțin după oră 1, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată de către administratorul clubului cu privire la faptul că două persoane au spart suprafața ornamentala din sticlă a unei mese din incintă localului. Cele două persoane au fost identificate la față locului, se aflau sub influența alcoolului și au fost conduse la sediul poliției, unde au fost audiate. Se fac cercetări pentru distrugere, fiind întocmit un dosar penal pentru distrugere. Prejudiul se ridica la 1500 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.