Scandal într-o comună din Vaslui. Un fost polițist s-a ales cu dosar penal după ce a lovit o femeie

Publicat: 25/04/2020 | 11:28

Scandal monstru într-o localitate din Vaslui, după ce o femeie a fost agresată de un fost polițist, împotriva acestuia fiind deschis și un dosar penal, așa cum a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. 

O femeie din Botești a trebuit să meargă la spital, chiar în prima zi de Paști, pentru a primi îngrijiri medicale, iar din cele declarate s-a ajuns în această situație după ce l-ar fi deranjat pe fostul polițist, acesta aflându-se, chiar atunci, la o partidă de vânătoare, alături de fiul său. Soțul femeii agresate spune că aveau vacile la păscut, la marginea pădurii, iar cei doi le-au transmis că plece mai repde de acolo, fiindcă sperie vînatul. Ulterior, după ce soții și-au terminat treaba, fostul polițist și fiul său le-au blocat drumul și… ”au sărit la bătaie”. Mai mult, femeia ar fi fost și ”sechestrată” până când au sosit polițiștii pentru a aplana conflictul. Acum soțul femeii acuză că fostul polițist nu a pățit nimic, inițial, deși el a fost amendat cu 1.000 de lei.

(VEZI ȘI AICI: SCANDAL URIAȘ ÎN SĂCELE! BĂRBAT STRIVIT CU MAȘINA, BĂTAIE CU BÂTE ȘI LOPEȚI… VIDEO)

“Noi aveam vacile la pãscut la marginea pãdurii. In pãdure erau Stefan Nãstase si tatãl lui, trãgeau cu pusca. Ne-a spus sã luãm mai repede vacile cã-i speriem vânatul. Dupã ce am terminat treaba la fermã, cei doi ne-au blocat pe drum. Au sãrit la bãtaie la mine, apoi au scos-o pe nevastã- mea din masinã si au început sã o batã si pe ea. Au tinut-o sechestratã acolo pânã a venit politia. Pe mine m-au amendat cu 1000 de lei pentru cã am fãcut scandal, dar fostului politist nu i-au fãcut nimic”, a declarat Florin Popa, sotul femeii bãtute, potrivit informațiilor furnizate de vremeanoua.ro.

Purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui a afirmat cã – în acest caz, pe lângã amenzile date celor douã tabere – a fost întocmit si un dosar penal pe numele fostului politist, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de loviri sau alte violențe.

(CITEȘTE ȘI: NUMELE LUI GABRIEL OPREA JR., IMPLICAT ÎNTR-UN SCANDAL. ACUZE DURE: “AU FOST TRIMIȘI LA PONT, NOAPTEA CA HOȚII!” CARE A FOST MIZA)