Scandal în plină stradă între un tânăr și jandarmi. “O să fie război! Ieșim cu topoarele pe stradă!” De unde a pornit conflictul

Publicat: 31/03/2020 | 10:33

România este în stare de urgență, motiv pentru care cetățenii sunt sfătuiți să stea în case și să iasă afară doar dacă este absolut necesar, bineînțeles cu o declarație pe propria răspundere asupra lor. Aceste reguli au generat, în ultimele zile, mai multe scandaluri între trecători și oamenii legii. .

VEZI AICI: ROMÂNIA A INTRAT ÎN SCENARIUL 4. VA INTRA ȘI BUCUREȘTI ÎN CARANTINĂ TOTALĂ, CA SUCEAVA?!

La fel s-a întâmplat, recent, în județul Caraș-Severin când trei jandarmi erau hotărâți să amendeze un tânăr care mergea la lucru. Din păcate, acesta nu avea la el buletinul de identitate și adeverința pe propria răspundere..

CITEȘTE ȘI: CE S-A CUMPĂRAT, DE FAPT, CU BANII OBȚINUȚI DUPĂ TELEDONUL ROMÂNI ÎMPREUNĂ DE LA ANTENA 1

Fix când jandarmii era gata să-l amendeze pe tânăr, a apărut angajatorul său. Acesta din urmă a purtat un dialog dur cu angajații statului, iar pe unul dintre aceștia l-a pus la zid pentru că în plină pandemie de coronavirus nu purta mănuși și mască de protecție.

Dialogul a durat circa cinci minute, perioadă în care bărbatul le-a aruncat cuvinte dure. Într-un final, s-a îndreptat cu oamenii legii spre mașina lui, pentru a le arăta că tânărul pe care l-au oprit circula pe stradă legal.