Scandal în mașina lui Cătălin Măruță! David și Eva i-au cerut să-l sune pe Selly la 7 dimineața de ziua lui! Cine a răspuns la telefonul vloggerului

Publicat: 02/03/2020 | 12:56

A izbucnit scandalul în mașina lui Cătălin Măruță, după ce David și Eva i-au cerut să-l sune pe Selly la ora șapte dimineața. Cei mici aveau un motiv foarte important: era ziua de naștere a vloggerului. Inițial, surpriza nu a fost pentru sărbătorit… ci pentru cei mici, pentru că la telefon nu a răspuns Selly… Dar, a doua oară a fost cu noroc, iar urările lui David și ale Evei Măruță au ajuns la îndrăgitul artist.

Citește și: Surpriză uriașă la Pro TV! Andra joacă în serialul Vlad? Soția lui Cătălin Măruță a făcut chiar ea anunțul

David și Eva Măruță, discuții aprinse din cauza mărțișoarelor

Cu ocazia venirii oficiale a primăverii, fiica Andrei Măruță a făcut un nou vlog în care apare alături de fratele și tatăl ei. După ce au făcut prezența în mașină, Cătălin Măruță a dezvăluit unul dintre secretele din familia sa.

“Dar tu vrei să le spun eu ceva celor care ne urmăresc? Că întotdeauna durează cel puțin o oră-două până te îmbraci, pentru că tu vrei să îți alegi hainele, nu vrei pe nimeni să lași să te îmbrace, tu vrei să ți le alegi, corect?”, a mărturisit Cătălin Măruță.

“Da. Pentru că sunt o prințesă”, a explicat Eva Măruță.

După ce au discutat această situație delicată, care se întâmplă zilnic, cei doi copii au început să se contrazică în legătură cu numărul de mărțișoare de care au nevoie, după cum puteți vedea în clipul de mai jos. Amuzat de situație, soțul Andrei a spus la un moment dat cu zâmbetul pe buze: “Se ceartă pe mărțișoare”.

Citește și: Eva Măruță îl imită perfect pe Dorian Popa! Cătălin Măruță a filmat scenele, iar imaginile au devenit virale

David și Eva Măruță, scandal în mașina îndrăgitului prezentator de la Pro TV

Nu a durat mult după ce atmosfera s-a calmat în bolidul celebrei familii… Și asta pentru că cei doi copii ai Andrei și ai lui Cătălin Măruță și-au adus aminte că este ziua de naștere a lui Selly și i-au cerut tatălui lor să-l sune… deși era ora șapte dimineața. Cunoscutul vlogger a împlinit 19 ani pe 28 februarie.

“Tati, îl sunăm pe Selly să îi urmăm: «La mulți ani»?”, a întrebat David Măruță.

“Mă ascultați un pic? Ideea e în felul următor: noi suntem mămăruțe, pentru că noi suntem familia Măruță – mămăruțe”, a afirmat prezentatorul de la Pro TV, după ce a dezvăluit că mărțișorul său preferat este unul cu o mămăruță.

“Da, dar noi trebuie să îi spunem:«La mulți ani!» lui Selly, pentru că e ziua lui!”, a insistat Eva Măruță.

Citește și: Eva Măruță l-a dat de gol pe tatăl ei: “Vrei să te pupi cu Anca Serea pe buze?” Cum a răspuns Cătălin Măruță

David a intervenit în discuția dintre Eva și Cătălin Măruță și a cerut să-l sune pe celebrul vlogger.

“Dar nu pot îl sun la ora asta. Omul ăla doarme la șapte dimineața”, a insistat prezentatorul de la Pro TV.

“Nu doarme, face vlog!”, a afirmat David Măruță.

“Da, a adormit cu camera de filmat. Haideți măi, copii, că nu putem să îl sunăm la ora asta”, a continuat Cătălin Măruță.

După ce David și Eva Măruță i-au transmis lui Selly în timpul noului episod de vlog tradiționalul “La mulți ani”, tatăl lor l-a sunat pe tânărul artist. La numărul pe care Cătălin Măruță l-a apelat a răspuns… tatăl sărbătoritului!

“Sunt Cătălin Măruță și David și Eva, copiii mei, voiau să-l sune pe Selly să-i spună La mulți ani, iar acum David spune: «Jean, ce faci?»”, a spus prezentatorul de la Pro TV.

“Vă transmit multe salutări, și dumneavoastră, și lor. Copii, să creșteți mari, să fiți fericiți. Dar aveți numărul celălalt? Mă bucur mult… La mulți ani și vouă! Da, m-a băgat și pe mine într-un video, pe acolo (…)”, a afirmat tatăl lui Selly.

Citește și: Selly s-a înțeles cu PRO TV-ul! I s-a propus să prezinte un mega-show alături de Andi Moisescu + multe alte detalii despre cea mai nouă emisiune

Ulterior, Cătălin Măruță a sunat la celălalt număr pe care știa că îl are vloggerul și acesta a fost copleșit de urările primite de la David și Eva Măruță. “Merci mult, copii, merci mult!”, le-a spus sărbătoritul celor doi prichindei.

Selly a filmat un nou clip de ziua lui de naștere

De ziua lui de naștere, Selly a filmat videoclipul pentru o piesă care urmează să fie lansată. După ce i-au urat toți trei succes la filmări, prezentatorul TV l-a întrebat pe vlogger dacă va duce mărțișoare colegelor de la școală.

“Și am și eu o întrebare pentru tine: tu o să duci mărțișoare la școală?”, a spus Cătălin Măruță.

“Nu o să duc, pentru că nu ajung pe 1 martie la școală… nici astăzi nu merg. (…). Când eram mic duceam să știi”, a răspuns Selly.

Citește și: Obrazul subțire cu cheltuială se ține. Andra și Cătălin Măruță, mașină de 63.000 de euro

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 11 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).