Scandal în lumea maneliștilor! Tzancă Uraganu îl atacă pe Costel Biju: „Nu mai scoate piese așa proaste”

Publicat: 26/04/2021 | 10:22

Doi dintre cei mai pe val maneliști de la ora actuală sunt „la cuțite” ? Care este, de fapt, relația dintre Tzancă Uraganu și Costel Biju? Fanii cântăreților urmăresc cu sufletul la gură fiecare „episod al scandalului”. 

Tzancă Uraganu și Costel Biju fac deliciul fanilor ori de câte ori au ocazia. Cei doi maneliști „se ceartă” în mediul online și nu țin cont de nimic când vorbesc unul despre celălalt. Un astfel de episod a avut loc recent, într-un moment în care maneliștii erau unul lângă altul.

Tzanca Uraganu a ținut să-i adreseze lui Costel Biju câteva cuvinte în care își spune părerea sinceră despre piesele lui. Și  l-a sfătuit pe Costel Biju să fie mai serios în piesele sale, făcând referire la una din cele mai recente melodii pe care Costel Biju le-a scos.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – Tzancă Uraganu

”Ce piesă proastă a putut să scoată Biju, aia cu cică Johnny Nebunu’. Bă, nu mai scoate piese de-astea proaste, fii și tu mai serios!”, a spus Tzanca Uraganu pe TikTok.

În realitate, pe lângă faptul că sunt colegi de breaslă, cei doi sunt și prieteni foarte buni și își permit să facă astfel de glume.

CITEȘTE ȘI INCREDIBIL. TZANCĂ URAGANU A ACCEPTAT PROVOCAREA LUI LUCIAN MÎNDRUȚĂ: „FACEM HIT DESPRE VACCINĂRI”

Sursă foto: instagram.com