Scandal în lumea manelelor! Tzancă Uraganu, atacat de două vloggerițe și apărat de un cântăreț de muzică populară: ”Sunt praf!”

Publicat: 10/01/2021 | 15:13

Lumea showbiz-ului este prinsă într-un nou scandal! Tzancă Uraganu a fost cel vizat, după agresiunile fizice de care a fost acuzat de către fosta soție. Două vloggerițe l-au pus la zid pe manelist, dar un cântăreț de muzică populară i-a luat apărarea.

Reea și Tina sunt cele două vloggerițe care îl acuză pe manelist de violență și amenințări. Ele spun că au dovezi împotriva lui Tzancă, nimeni altul care, cândva, le-a fost prieten, cum că artistul și actuala soție au făcut echipă împotriva fostei partenere, care ar fi fost victima violenței domestice. (CITEȘTE ȘI: TZANCA URAGANUL ESTE AMENINȚAT CU ÎNCHISOAREA, DUPĂ CE ȘI-AR FI BĂTUT SOȚIA! „PREGĂTEȘTE-TE. TE MĂNÂNCĂ PUȘCĂRIA”)

Tzancă Uraganu, atacat de două vloggerițe și apărat de un cântăreț de muzică populară: ”Sunt praf!”

Marius Baldovin, cântăreț de muzică populară și realizator de emisiuni de folclor, a sărit în apărarea lui Tzancă și a dat de pământ cu Reea și Tina, în gazetamondenatv.ro. ”Mă minunez pe zi ce trece, mă uit la TV și vâd două maimuțe care se leagă de un interpret care a muncit să ajungă unde este! Cum poți să fii atât de penibil să te legi de o persoană care îți sare în ajutor, îți oferă o mână de ajutor? Părerea mea este că aceste fete nu au niciun talent muzical, sunt praf ….bine că în muzică, dacă ai bani, sute de mii de euro, poți să colaborezi cu cine vrei, e la modă în ziua de astăzi, muzica e o afacere. (NU RATA: TZANCĂ URAGANUL I-A “FURAT” NORA CELEBRULUI LEO. SEXOASA BRUNETĂ CARE L-A FĂCUT BUNIC PE „PRINȚ” S-AR FI IUBIT ȘI ÎN TRECUT CU VESTITUL MANELIST)

Cică dacă vrei să ajungi un cunoscut, dai banii ca să colaborezi cu etc, etc … Părerea mea e că și aceste fete vor puțină publicitate pe spatele unui om care a muncit mult, și cu toții îl cunoaștem pe Tzancă asa cum este el, a muncit să ajungă un nume sonor al manelelor! Prea figurante aceste maimuțe de 2 lei! După părerea mea, domnul Bursuc, care este și impresarul acestor fetițe de Dorobanti, să se spele cu ele că nu au niciun talent”, a fost comentariul exploziv al lui Marius Baldovin, în apărarea prietenului său, Tzancă Uraganu.