Scandal în lumea manelelor: Laura Vass, făcută praf de Dan Bursuc! MOTIVUL e incredibil

Publicat: 26/12/2019 | 11:35

În 2005, pe când era încă minoră, Laura Vass rupea în două piața muzicală din România, după ce lansa hit-ul „Buzele tale”. A intrat, ulterior, sub protecția lui Dan Bursuc. Relația dintre artistă și impresar nu ar fi una tocmai în regulă.

Potrivit spynews.ro, Dan Bursuc s-ar comporta urât cu Laura Vass, pe care ar considera-o “slujitoarea” lui. Cei doi au infirmat, însă, cu fiecare ocazie, că s-ar afla în conflict.

Totuși, recent, în mediul on-line a apărut o filmare ce pare să fi fost realizată la o petrecere unde participa și Dan Bursuc. Acolo, impresarul a făcut-o praf pe Laura Vass. Din câte se pare, artista era așteptată pentru a susține un show, dar nu-și făcuse apariția.

De semnalat faptul că Dan Bursuc a folosit un limbaj imposibil de reprodus la adresa Laurei Vass.

Scandaluri „fără număr”

Născută la data de 4 august 1988 în Vaslui, Laura Vass – pe numele ei real Laura Rebeca Popescu – a debutat în 2004, alături de Sorin Copilul de Aur, cu piesa “Tu, numai tu”. Cei doi apar ulterior sub titulatura Duetul de Aur, produsă de șeful de orchestră Dan Bursuc. În acestă formulă, ei obțin Discul de aur în 2005.

În același an, Laura și Sorin lansează hit-ul “Buzele tale”, precum și melodiile “Nu vreau banii tăi” și “Cine e inima mea?” – piesele de pe coloana sonoră a filmului “Poveste de Carier”. Cei doi trebuiau să interpreteze rolurile principale însă, în ultimul moment, Laura a fost dată afară din proiect din cauza neseriozității, fiind înlocuită cu actrița Monica Merișan.

De atunci, scandalurile aveau să o urmărească precum o umbră. Pentru trei ani, Laura Vass avea să dispară fără urmă din viața publică, fapt care a generat numeroase speculații. S-a spus că interpreta a fost văzută la Vaslui, la Londra sau în Canada, iar dispariția ei a fost pusă pe seama unui accident rutier fatal sau a încarcerării la Londra pentru trafic de droguri.

Mai mult, s-a zvonit că nevasta lui Dan Bursuc ar fi tuns-o “zero”, după ce ar fi prins-o cu soțul ei. Toate zvonurile au fost infirmate în luna noiembrie 2009, când Laura a apărut alături de Bursuc și de Copilul de Aur în emisiunea “PoveȘtiri Adevărate” de la Acasă TV.