Scandal în lumea interlopă! Bebino i-a declarat război lui Mircea Nebunu: „Să vezi ce bătaie îți dau”

Publicat: 21/05/2020 | 09:02

Este din nou scandal cu iz de bătaie în lumea interlopă! Deși au trecut numai 5 luni de când a fost căsăpit de o grupare rivală din sectorul 2, King Kong din Berceni îi declară război lui Mircea Nebunu.

Bebino alias King Kong din Berceni nu se lasă cu una, cu două și pare că a uitat bătaia pe care a încasat-o acum 5 luni din partea unei grupări rivale. Cu toate acestea, interlopul a născut un alt scandal în lumea bătăușilor din București și i-a transmis un mesaj plin cu amenințări chiar lui Mircea Nebunu.

CITEȘTE ȘI – CE AU DECIS MAGISTRAȚII ÎN CAZUL INTERLOPULUI BEBINO, ZIS KING KONG DIN BERCENI

Bebino, mesaj de amenințare pentru Mircea Nebunu

Se pare că Bebino a fost deranjat de faptul că Mircea Nebunu umblă cu un anume Chioru, cel care i-a fost prieten bun lui King Kong din Berceni și care, culmea, l-ar fi însoțit în Tei Boboc, în noaptea în care a fost înjunghiat, relateză spynews.ro.

La momentul respectiv, speriat de cele întâmplate, acest Chioru a fugit de la fața locului și l-a lăsat baltă pe Bebino, plin de sânge și cu răni destul de urâte. Bebino l-ar fi sunat pe Mircea Nebunu în Spania și i-ar fi spus că este deranjat de faptul că umblă cu individul care i-a fost prieten.

Iritat de cele auzite, Mircea Nebunu i-a replicat lui Bebino că nu este treaba lui cu cine umblă el, motiv pentru care King Kong s-a înfuriat și l-a amenințat.

NU RATA – NECAZURILE SE ȚIN LANȚ DE BEBINO! LIDERUL GRUPĂRII SPORTIVILOR, BĂTUT ȘI PUS SĂ PLĂTEASCĂ „DERANJUL” MAGISTRAȚILOR

„Să vezi ce bătaie îți dau când te întorci din Spania”,i-ar fi spus King Kong din Berceni, lui Mircea Nebunu, mai relatează sursa citată.