Scandal în familia unui fost ministru PSD! Nora acuză că…

Publicat: 16/02/2020 | 23:09

CANCAN.RO, siteul nr. 1 din România, a pus mâna pe declarațiile dintr-un dosar secret. În continuare, vă prezentăm documente incredibile din cel mai recent proces în care este implicat M., fiul fostului ministru al Integrării H. P.. Este un scandal în toată regula în familia ex-ministrului PSD. În fața magistraților, nora l-a distrus, pur și simplu.

(VEZI AICI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ: “ÎMI ESTE RUȘINE CĂ…”)

“În anul 2010 a plecat în Germania și…”

CANCAN.RO, siteul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor detalii uluitoare din procesul în care este implicat M., fiul fostului ministru al Integrării H. P.. De aproximativ doi ani, cei doi sunt în litigiu după ce fosta parteneră, A. V., a deschis o acțiune în instanță pentru a obține o majorare a pensiei alimentare pe care M. P. o plătește fiului său

Pârâta a arătat că în anul 2010, reclamantul a plecat în Germania și până în anul 2017 venea foarte rar în țară, de aproximativ trei ori pe an, momente în care s-a întâlnit cu fiul său ori de câte ori și-a dorit. Precizează că reclamantul s-a întâlnit cu fiul de fiecare dată când a solicitat acest lucru, programul stabilit prin sentința pronunțată în anul 2009, nefiind respectat niciodată de către acesta. Arată că reclamantul nu are condiții bune de locuit în Germania și nu are unde să ia copilul pe la el. Mai susține că din anul 2009 și până în prezent, în perioada vacanțelor, reclamantul a petrecut foarte puțin timp împreună cu fiul său, cu toate ca a avut și are posibilitatea sa-l ia pe A. oricând dorește”, este un document important din dosar.

(CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ ALESSIA & SOȚUL S-AU ÎMPĂCAT LA 6 LUNI DE LA DIVORȚ!)

Fiul fostului ministru al Integrării, atacat dur: “Nu a fost niciodată la…”

A.V. a continuat cu acuzațiile la adresa fiul fostului ministru al Integrării. “Referitor la interesul tatălui față de situația școlară a fiului, precizează faptul că acesta n-a fost niciodată la ședințele cu părinții și nici la vreo serbare școlară. Faptul că îi cumpără lucruri scumpe copilului, pârâta o vede ca pe o aroganță. Educația bună și rezultatele școlare ale copilului se datorează fondului bun pe care copilul îl are și educației pe care i-a dat-o ea, fiind singura care s-a ocupat de copil de la nașterea acestuia până în prezent. Arată că minorul are activități recreative extrașcolare  ridicate la grad de performanță, dar acestea nu-l împiedică să aibă o situație școlară deosebită. Mai susține pârâta că nu i-a impus niciodată reclamantului vreo restricție în ceea ce-l privește pe minor, drept pentru care nu înțelege ce urmărește cu promovarea acestei acțiuni. Precizează faptul că minorul se pregătește continuu, având rezultate deosebite în activitatea școlară; este perfect integrat lumii contempora ne, este perfect adaptat multitudinilor de idei, de invenții; este destul de asumat în cea ce face și este responsabil pentru fiecare acțiune a sa; reușește să-și gestioneze timpul și pentru a reuși să performeze în activită ți extrașcolare; practicând sportul de performanță, copilul a fost inoculat cu spiritul ordonat, organizat și responsabil. Pârâta admite că este adevărat că minorul vorbește foarte des la telefon cu tatăl lui, dar consideră că aceste conversații succinte despre viața cotidiană nu adaugă nici un plus valoare la educația și formarea copilului. Mai precizează pârâta că, conform legii, reclamantul avea posibilitatea să meargă la școală și să se informeze de situația școlară a copilului, lucru ce l-a și făcut de două ori”, a susținut A.V. în fața magistraților.

(NU RATA: BIANCA ȘI-A REVENIT INSTANT DUPĂ CE A CERUT DIVORȚUL… A DANSAT EROTIC ÎN BOA!)

“Calitatea de părinte impune…”

Procesul a avut loc la Judecătoria Sectorului 3 din București, iar magistrații au decis să majoreze pensia de la 1.850 la 2.950 de lei. A.V. a mers, însă, mai departe și l-a “mitraliat” pe ex-partenerul ei.

Consideră pârâta că această acțiune pornită de reclamant are un caracter șicanator, care are ca scop condiționarea acțiunilor pe care le întreprinde pentru educarea în bune condițiuni a fiului lor și că există riscul major ca, în cazul unei deplasări în străinătate a lui A _, acesta s-o condiționeze într-un fel sau altul, că din substratul acestei acțiuni deduce că reclamantul nu are în vedere interesul superior al minorului, ci mai degrabă exteriorizarea unor neîmpliniri personale. Calitatea de părinte, înainte de drepturi, impune obligații majore privind copilul. De la sentința pronunțată în 2009, arată că nu s-a schimbat absolut nimic, respectiv tatăl și fiul nu-și petrec împreună nici măcar programul stabilit de către instanța de judecată, vacanțele, cu excepția rarelor momente când reclamantul l-a dus pe minor la diverse competiții sportive”, au stabilit magistrații.

(NU RATA, AICI: AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE ANDRA MĂRUȚĂ A PLECAT DE LA VOCEA ROMÂNIEI DE LA PRO TV)

Trei ani de închisoare cu suspendare

În urmă cu aproximativ 10 ani, fiul fostului ministru al Integrării H.P. a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru afacerea ”Leonardo da Vinci”. Potrivit magistratilor Judecătoriei Sectorului 4, M.P. a schimbat destinația sumei de 32.160 euro din fonduri europene, utilizând banii pentru plata unor datorii personale.

H. C. P., fost ministru al Integrării Europene în Guvernul Năstase, a murit în 2018, la vârsta de 69 de ani. Născută pe 16 septembrie 1949, aceasta a fost deputat în legislatura 1996-2000 și legislatura 2000-2004, ales în județul Timiș pe listele PDSR. În perioada 1971-1992, a fost cercetător științific la Institutul de Economie Națională. În perioada 2000-2003, H. P. a fost ministrul Integrării Europene, în Guvernul Adrian Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)