Scandal în familia Măruță! Eva și David s-au luat la harță! Andra a intervenit

Publicat: 07/04/2021 | 14:08

Eva și David, copiii familiei Măruță, au avut ceva de împărțit, locul de la geam în avion. Andra a intervenit și i-a calmat pe micuți.

Totul a început miercuri dimineața, în timpul unei filmări pe care Cătălin Măruță, prezentatorul de la Pro TV, a început o filmare în locuință. A surprins momentul când David (10 ani) și Eva (5 ani) au început să se contrazică. ”Eu stau la geam!”, ”Ba eu stau la geam”, ”Eu stau la geam în avion”, s-au ”războit” cei doi. (CITEȘTE ȘI: AMINTIREA CEA MAI DRAGĂ A ANDREI MĂRUȚĂ DIN COPILĂRIE „TATĂL MEU MĂ ADORMEA AȘA”)

Măruță a vrut să calmeze situația, pe un ton bland, în speranța că-i va împăca. Iar David avea să fie cel căruia nu i-a convenit propunerea venită de la tatăl lui. Atunci a intervenit Andra. ”Iubiții mei, la plecare stă unul dintre voi, la întoarcere stă celălalt”, le-a spus cântăreața. Degeaba! Amândoi ar fi vrut să stea la geam la prima cursă. ”Nu vreau să ne certăm”, a spus imediat artista, iar Cătălun a intervenit și el, din nou. ”Bună dimineața, Eva”, i-a spus el, schimbând, astfel, subiectul.

Regula pe care Andra a impus-o pentru cei doi copii

Andra nu le dă lui David și Evei dulciuri din comerț, ci doar făcute în casă. De altfel, din acest motiv, artista a pus câteva kilograme, pofticioasă fiind. ”Cătălin m-ar vrea cu vreo 5 kg mai puțin! El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult! În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile”, a spus Andra.

Sursa foto: Instagram