Scandal în familia Cristinei Țopescu?! Mama s-a opus inițial să-și incinereze fiica!

Publicat: 14/01/2020 | 22:45

În seara zilei de 12 ianuarie, Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în vila ei din Otopeni. Familia jurnalistei a decis ca trupul să-i fie incinerat, invocând chiar dorința fostei prezentatoare. Hotărâre care se pare că a stârnit o mega-controversă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații tulburătoare. (VEZI ȘI: IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ DE LA VILA REGRETATEI PREZENTATOARE TV)

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Familia îndurerată. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, este mesajul transmis de familia Cristinei Țopescu.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro)a intrat în posesia unor detalii uluitoare legate de hotărârea pe care a luat-o familia Cristinei Țopescu cu privire la incinerarea jurnalistei. (NU RATA: S-A SINUCIS CA MĂDĂLINA MANOLE?! CE PASTILE S-AR FI GĂSIT ÎN STOMACUL CRISTINEI ȚOPESCU)

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casa din Otopeni

Incinerarea jurnalistei, motiv de controversă?!

Surse din anturajul jurnalistei ne-au dezvăluit că niciodată Cristina Țopescu nu și-ar fi pus serios această problemă, nu s-ar fi gândit atât de mult la moarte. Și, mai mult decât atât, ea nu prea ținea legătura cu frații ei. Din câte se pare, fosta prezentatoare TV și-ar fi dorit să-și doarmă somnul de veci lângă cel care i-a deschis orizonturile în ale jurnalismului, tatăl ei, Cristian Țopescu, care se află îngropat în Cimitirul Ghencea Militar. (NU RATA: SCENE TERIFIANTE ÎN CASA CRISTINEI ȚOPESCU. CÂINII ZĂCEAU MORȚI LÂNGĂ CADAVRUL EI ȘI…)

Mama jurnalistei n-ar fi fost de acord cu incinerarea

Mai mult decât atât, sursele noastre susțin faptul că mama jurnalistei, Rodica  Țopescu, s-ar fi împotrivit inițial deciziei de incinerare. Dar, după discuțiile cu ceilalți membri ai familiei, care au susținut această hotărâre, mama fostei prezentatoare TV se pare că nu a mai avut încotro și a trebuit să accepte faptul că trupul fiicei  se va transforma în cenușă. (VEZI ȘI: CE AVERE A LĂSAT ÎN URMĂ CRISTINA ȚOPESCU ȘI CUI VA RĂMÂNE MOȘTENIRE)

Mama Cristinei Țopescu s-ar fi opus inițial să-și incinereze fiica

Viața agitată a Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al regretatului comentator sportiv Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați: Cristian și Sebastian. Cristina Țopescu a fost atrasă de lumea televiziunii chiar din copilărie, călcându-i pe urme tatălui ei. În perioada 1970 și 1979, ea a apărut în mai multe emisiuni pentru copii. Când tatăl ei a căzut în dizgrația regimului comunist, Cristina a fost exclusă de pe ”sticlă”. (NU RATA: SCENE CUTREMURĂTOARE ÎN CURTEA CRISTINEI ȚOPESCU)

Înainte de ’89, regretata vedetă a avut o tentativă nereușită de a părăsi țara. A vrut să ajungă în Germania, la mama ei, Rodica Țopescu, grav bolnavă. Nu se înscrisese în Partidul Comunist, așa că nu i s-a mai dat voie să părăsească țara. A încercat, totuși, să ajungă la mama ei! Alături de alți 31 de fugari și o călăuză, a fost prinsă însă exact pe ”fâșia verde”, când mai avea puțin până la libertate. Trei luni a stat după gratii Cristina Țopescu, în mai multe penitenciare. A fost eliberată de 19 decembrie 1989 pentru că începuse Revoluția. A participat, imediat, la manifestații.

Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista “Contemporanul”, a scris la revista “Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.

În 1991, ea a revenit în televiziune, după ce a semnat un contract cu cei de la PRO TV. Ulterior, moderatoarea a devenit vedetă Prima TV, unde a lucrat timp de 12 ani. S-a retras din televiziune în aprilie 2013. Iar, din noiembrie 2019, era consilier al secretarului de stat din Ministerul Sănătății.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)