Scandal în direct la Fan Arena! Andrei Duban și mama Asianei și-au aruncat vorbe grele

Publicat: 24/03/2020 | 10:20

Scandal în direct la Fan Arena! Andrei Duban și mama Asianei și-au aruncat vorbe grele. Actorul a răbufnit pentru că i-a luat apărarea soției sale.

Andrei Duban și mama Asianei au fost invitați în cadrul emisiunii ”Fan Arena”. Doar că lucrurile au luat, la un moment dat, o turnură neașteptată. Mama Asianei a atacat-o dur pe soția lui Andrei Duban, după ce în competiție fiica ei a avut o altercațe cu Grațiela.

„Sunt de peste două luni în junglă și sunt inerente discuțiile. De foame, unii sunt irascibili. Actrița, in devenire probabil, Grațiela Duban…”a spus Silvana Peng, mama Asianei.

Andrei Duban n-a stat pe gânduri și i-a luat apărarea soției sale. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL URIAŞ LA SURVIVOR, DUPĂ ULTIMA EDIŢIE! ACUZE DURE, PE INTERNET: „BLAT PE FAŢĂ”)

„Este actriță, a termint de mult timp facultatea, joacă la Teatrul Ion Creangă, nu este animatoare. Vă invit să o vedeți când se deschid teatrele”, i-a răspuns Andrei Duban mamei Asianei, când ea a glumit pe seama carierei soției lui.

Însă… mama Asianei nu s-a oprit aici și cei doi au început să-și arunce vorbe grele.

„-Accept invitația după ce primesc si scuzele. Privindu-vă ca pe un emerit titrat al României, care incercati sa va propulsați sotia in acest joc, eu va propun pentru inceput a clarifica lumii intregi atitudinea dumneavoastră si modul in care ati gasit să scrieti pe un site de socializare, deci public, cate ceva despre copilul meu. In calitate de parinte, va cer explicatii ale continutului, a ceea ce ati scris. Totodata, v-as ruga sa explicati de ce ati sters ce ati scris. Grațiela ți-a permis a-mi jigni copilul, provine probabil de la educația primită de la părinți și este educația pe care o va oferi copilului.

 -De mine poti sa spui ce vrei, de Gratiela poti sa spui ce vrei, dar nu poti vorbi despre copilul meu. Nu fac cu dumneavoastră discutie de piata la televizor.

 -O asociezi cumva pe Asiana cu virusul despre care se spune ca e chinezesc?

 -Doamne fereste, aveți mari probleme sa spunti asa ceva. Nu imi puneti cuvinte in gura.

 -Eu vă spun „dumneavostră”, dar văd că îmi vorbiți la per tu. Eu v-am vorbit cu respect, as vrea sa fim egali macar in exprimare.

 -Sunteți mai tânăr. Vai, imi cer scuze, am uitat că vorbesc cu valorosul… Eu va respect atat de tare incat nu mi-as permite sa va fac nici virus, nici altceva vazut la microscop, as cobori mult sub nivelul meu.

 -Doamna, stiti ca suntem in 2020? Cum adică ma trageți pe mine la raspundere? Va uitati putin la dumneavoastră? Din ce an sunteti? Ganditi-va ca a murit de mult comunismul.

 -Ganditi-va la ce exemplu ii dati copilului dumneavoastra”, a fost discuția între Andrei Duban și mama Asianei.