Scandal în culise la Românii au Talent de la Pro TV! Smiley, atacat de un concurent: „Mă duc la altă televiziune”

Publicat: 14/04/2020 | 10:07

Ediția de vineri Românii au talent a avut parte de numeroase reprezentații, care mai de care mai interesante. Un concurent a venit pentru a demonstra care este secretul geniului, dar și pentru a explica, în termenii săi, lucruri legate de inteligența umană și de modul în care aceasta influențează lumea. 

Deși numărul artistic al concurentului nu l-a impresionat pe Mihai Petre, care a apăsat imediat „X”, Florin Călinescu și Andi Moisescu i-au făcut jocul și au intrat în povestea pe care a creat-o.

CITEȘTE ȘI – SURPRIZĂ URIAȘĂ! CINE E DE FAPT NARYMEN ABESSI, TUNISIANCA DIN ARAD CARE A PIERDUT GOLDEN BUZZ-UL ÎN ULTIMA EDIȚIE ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV

„În primii 10 ani, copiii dvs și noi ne-am pierdut echilibrul și apoi apar dezechilibrele. Partea cea mai importantă, mesajul pe care vreau să vi-l transmit este următorul: noi, cu emisferele noastre cerebrale, contribuim la încălzirea globală.

De câte ori ne enervăm, ne accesăm emisfera cerebrală stângă. Minusul de la creierul nostru mărește magnetismul către soare. Am venit ca mesaj…ne om trezi în aer, eu trag un semnal de alarmă” a spus concurentul de la Românii au talent.

Cu toate acestea, nu a primit nici măcar un „da” din partea juraților, iar în culise, concurentul controversat nu a avut nicio reținere să-i mărturisească lui Smiley că el trebuia să primească Golden Buzz-ul, pentru a le dezvălui secretul geniului.

„Care este lucrul ăla mic, care ne destabilizează?” a întrebat Smiley.

„Trebuia să apăsați Golden Buzz-ul ca să aflați asta. Acum sunt pus în posibilitatea să merg la alte televiziuni sau să amplasez singur secretul geniului, în România” a răspuns și acesta.