Scandal fără precedent la Survivor. Culiță Sterp, acuzat că trișează și ar fi favorizat de producătorii show-ului

Publicat: 11/05/2021 | 09:12

Pe măsură ce competiția de la Survivor se apropie de final, tensiunile dintre Faimoși încep să prindă proporții. Ultimul scandal din tabăra vedetelor îl are în centru pe nimeni altul decât Culiță Sterp, unul dintre favoriții publicului.

Potrivit unor informați venite pe pont@cancan.ro, Culiță ar fi favorizat de producătorii emisiunii. Mai mult decât atât, se pare că fratele lui Iancu Sterp ar avea acces la telefon des, un lucru interzis de regulament și penalizabil cu eliminarea din competiție.

Citește și: Eliminarea Irishei de la Survivor România a stârnit revoltă printre fanii emisiunii. Producția este acuzată de măsluirea voturilor. „E fake sigur, m-am convins acum.”

„Se zvonește că Culița a avut de multe ori acces la telefon, de exemplu episodul când a dispărut 10 ore, a aflat de acasă cum stă treaba cu publicul și de aceea a trecut în tabăra opusă, cu Elena.

Plus că Iancu a șters vlogul în care spunea că producția decide cine pleacă și voturile nu contează,iar acum s a sucit și îndemna lumea să l voteze. Dovadă că a vorbit cu producția și Culița e favorizat”, a precizat sursa.

De curând, după celebra dispariție, Culiță Sterp și-a schimbat stategia de joc. Deși de la început a fost în tabăra lui Zanni, el a decis brusc să se alieze cu Elena, adversara Faimosului în joc. Teoria este susținută și de Simona Hapiuc care a postat un mesaj sugestiv.

Dispariția lui Culiță

În urmă cu o lună, Culiță Sterp a fost dispărut de mai bine de zece ore, iar concurentul a fost căutat de Garda de Coastă din Republica Dominicană.

El a fost găsit în cele din urmă, iar atunci când a dat față în față cu Garda de Coastă a spus că s-a rătăcit. Nu a mai găsit drumul spre ”casă” de mai bine de 10 ore, însă a fost teafăr.

„Erau 10 oameni aliniați. Mă gândeam că scoate unul pușca, zici că eram infractorul. E un lucru bun că lor le pasă de noi, na, e normal, dar m-am speriat. Chiar e periculos să te rătăcești, să rămâi singur prin pădure… Ei se pot gândi la orice. Poți să cazi într-o groapă din aia mare, să te muște ceva”, le-a povestit Culiță colegilor săi după ce a ajuns din nou printre ei.

Nu rata: Zanni, „pus la punct” de o Faimoasă, la Survivor. Gestul surpriză al Irishei, înainte să părăsească competiția: „Le-am zis băieților că…”