Scandal după înmormântarea artistei Gabi Luncă. “Am fost contactată de mai multe persoane!” Ce solicitări a primit fiica regretatei interprete

Publicat: 22/04/2021 | 10:50

Rebeca Onoriu, fiica regretatei Gabi Luncă, a dezvăluit că la câteva zile după ce mama ei a fost înmormântată, a primit numeroase solicitări de la persoane dispuse să realizeze propriile interpretări ale cântecelor celei supranumită “Regina Muzicii Lăutărești”.

Rebeca Onoriu nici nu a vrut să audă de o astfel de posibilitate, fiind de părere că piesele cântate de Gabi Luncă trebuie să rămână unice, sub nicio formă interpretate de altcineva și înregistrate.

Am fost contactată de mai multe persoane cu dorința de a realiza propriile interpretari ale cântecelor mamei mele. Sunt ale noastre și reprezintă marele tezaur moștenit de la părinții noștri. Nu doar că este prematur să discut acest aspect cu cineva, dar eu, momentan, nu doresc ca aceste piese de tezaur, cântecele părinților mei, să fie interpretate de altcineva, mai cu seama înregistrate!”, a spus Rebaca Onoriu, potrivit spynews.ro.

Fiica lui Gabi Luncă: “Nu vindem nimic, nu cedăm drepturi de autor!”

Rebeca Onoriu a mai precizat că în memoria regretatei interprete s-ar putea organiza un festival, subliniind, încă o dată, că nu va vinde drepturile de autor.

Poate peste un timp, de acord cu familia mea, vom organiza un festival în memoriam Gabi Luncă și Ion Onoriu. Docamdată, însa, este prematur să discut acest aspect. Îi rog pe toți să îmi respecte durerea și apoi dorința… Nu vindem nimic, nu cedăm drepturi de autor!!! Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru reala empatie pe care am simțit-o în această perioada, din partea dumneavoastră”, a mai spus fiica lui Gabi Luncă.

Gabi Luncă, supranumită “Regina muzicii lăutărești”, a încetat din viață pe 3 aprilie. Era internată în spital, după ce fusese diagnosticată cu COVID-19.