Scandal după ce Irina Rimes s-a vaccinat: ”De ce trebuia să spui asta?” / ”Reprezint interesele mele personale, pur egoiste”

Publicat: 30/04/2021 | 22:19

Irina Rimes s-a vaccinat anti-COVID, moment imortalizat de artistă. Mai mult, a urcat poza pe Facebook, dar a avut parte de o reacție negativă, de la un internaut. Cum s-a apărat Irina?

Irina Rimes vrea concerte, iar în acest sens crede că vaccinul va avea un rol important în reluarea activității artiștilor. ”M-am vaccinat. Nu m-a pus nimeni, nu m-a plătit nimeni sa vorbesc despre asta și nu reprezint interesele nimănui. Reprezint interesele mele personale, pur egoiste. M-am vaccinat pentru că NU MAI POT FĂRĂ CONCERTE, m-am vaccinat pentru că vreau să mă întorc pe scenă. M-am vaccinat pentru că vreau să revenim la normal cât mai curând posibil. Mi-e dor de NORMAL”, a scris Irina, în dreptul fotografiei în care este vaccinată. (CITEȘTE ȘI: FLORIN CĂLINESCU A FĂCUT-O PRAF PE IRINA RIMES. CE A PUTUT SĂ SPUNĂ DESPRE PIESELE ARTISTEI, LA ROMÂNII AU TALENT)

Scandal după ce Irina Rimes s-a vaccinat: ”De ce trebuia să spui asta?” / ”Reprezint interesele mele personale

Doar că un internaut la luat-o la rost. ”Problema e că dacă nu te-a pus nimeni și nu te-a plătit nimeni, de ce trebuia să spui despre asta și de ce trebuia să faci poza acestui moment? Nu cred că era necesar. Spui că a fost un scop egoist, dar prin gestul tău îi îndemni și pe alții să o facă…te cam contrazici. Sănătate multă îți doresc și optimism în ziua de mâine!”, a fost mesajul.

Irina Rimes a răspuns imediat. ”Am postat pentru că așa-mi dictează simțul civic. Pentru că am încredere în ce-mi spun doctorii și cred că ar trebui să avem cu toții încredere. Când mă doare ceva, nu caut răspunsuri pe forumuri ci mă duc la doctor. Nu cred în valurile informaționale nefiltrate ce se perindă pe rețelele sociale ca și cum ar fi o mare de știri și poți să-ți alegi ce-ți convine și ce nu. Nu mă cumpără toate teoriile conspiraționale ce se plimbă din gură în gură. Iar dacă tot vorbim de sistem, eu cred că sistemul suntem noi, cetățenii, și dacă nu vom participa la îmbunătățirea lui, acesta nu va funcționa niciodată în favoarea noastră, și aici mă refer nu doar la vaccin. (NU RATA: BAT CLOPOTELE DE NUNTĂ PENTRU IRINA RIMES? DECLARAȚII DESPRE NOUL IUBIT. „EL ESTE IUBIREA VIEȚII MELE”)

Și, DA, am postat pentru că vreau concerte cu OAMENI ÎN PUBLIC. Acesta este răspunsul meu la întrebarea “de ce ai postat?” Vă doresc doar sănătate și sărbători fericite tuturor celor care sărbătoresc Sfintele Paști”, a replicat Irina Rimes.