Scandal de zile mari la notariatul la care s-au prezentat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pentru divorț. Blondina a țipat în stradă: ”Sunați la 112!”

Publicat: 10/03/2020 | 13:04

Scandal de zile mari la notariatul la care s-au prezentat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pentru divorț. Blondina nu a venit singură, ci împreună cu doi bodyguarzi, iar la un moment dat a țipat în stradă să sune cineva la 112.

După mai multe scandaluri între cei doi, picătura care a umplut paharul a fost cearta de vineri (vezi AICI detaliile), chiar de ziua Biancăi, care a împlinit 38 de ani. Mai mult, după cele două episode, unul dimineața, altul la amiază, în parc, Alex Bodi a petrecut alături de fata unui milionar din Ardeal (detalii AICI), în timp ce Bianca și-a serbat onomastica alături de apropiații ei.

Astăzi, cei doi s-au prezentat la notar pentru a pune capăt mariajului lor. Cel care ar fi făcut primul pas este Alex Bodi, care i-ar fi trimis Biancăi Drăgușanu o înștiințare prin care trebuia să se prezinte la notar. Doar că, la un moment dat, ar fi izbucnit un scandal monstruos.

Bianca a ieșit la fereastra notariatului și a strigat în stradă: „Sunați la 112! sunați la 112!”. Iar apoi, pe fereastră a afost aruncat un telefon mobil, care părea a fi al lui Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu, în lacrimi de ziua ei de naștere

De ziua ei de naștere, Bianca Drăgușanu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show”, acolo unde la un moment dat a izbucnit în lacrimi. Vedeta le-a mărturisit telespectatorilor că a fost certată de soțul ei, chiar la 12 noaptea, când a împlinit 38 de ani. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU L-A FILMAT PE ALEX BODI LA SCURT TIMP DUPĂ CE ACESTA A AGRESAT-O FIZIC ÎN PARC PE MAMA EI)

Alex Bodi a intrat, ulterior, în direct și a dat de înțeles faptul că Bianca îl suspectează mereu de infidelitate.

”În momentul în care noi doi ne confruntăm e ceva super exploziv. Certurile astea nu duc undeva ok pentru că si ea e epuizată. Sunt mulți factori: drumurile, calatoriile mele, faptul că sunt distant, intervin gelozii de pe partea amândurora. Eu incerc sa o inteleg pe ea ca femeie și o întreb anumite chestii. Ea, pe mine, ca bărbat, la fel mă înțelege, dar ea mă acuză de multe ori de niște lucruri, lucruri pe care eu în trecut le-am facut, dar nu inseamna că le fac tot timpul”, a spus Alex Bodi la Teo Show.