Scandal de proporții într-o casă parohială! Preotul, acuzat de comportament violent. „Eu vin, diavole, și te omor pe tine noaptea!”

Publicat: 27/01/2021 | 21:06

Un scandal uriaș a avut loc într-o casă parohială din Iași. Un preot este acuzat că și-a terorizat soția, amenințând-o cu moarte și lovind-o în repetate rânduri. Deși preoteasa a obținut un ordin de restricție, bărbatul neagă totul.

Soția preotului a ajuns la limita răbdării și a fugit de acasă împreună cu cei doi copii. Aceasta îl acuză pe preot de comportament violent, atât verbal, cât și fizic. Se pare că scandalurile erau dese în familia preotului, potrivit spuselor soției acestuia. Așa că femeia nu a mai suportat, a fugit de acasă și a cerut sprijin autorităților, care i-au dat câștig de cauză. Mai mult, un ordin de restricție a fost eliberat pe numele preotului. (CITEȘTE ȘI: PREOT ROMÂN DENUNȚAT DE DOUĂ FEMEI CĂ LE-A FĂCUT PROPUNERI VULGARE! CE DECIZIE A LUAT EPISCOPIA VIDEO)

„Pe 16 august 2020, în timp ce se aflau în casa parohială, acesta lovind-o cu palma, în urma loviturii reclamanta căzând la pământ. Pe 23 august 2020, reclamanta, împreună cu cei doi copii minori, au părăsit locuința, stabilindu-se la mama sa. Pe 25 august 2020, pârâtul a sunat-o la telefon pe soția sa, care se afla la mama ei, și a amenințat-o cu moartea atât pe ea, cât și pe familia acesteia. Anterior, reclamanta a mai fost lovită de pârât, care a distrus și ușa locuinței mamei reclamantei, D.B.”, au afirmat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, potrivit biz.ro.

Preotul neagă acuzațiile

Preotul a negat totul și a considerat decizia instanței incorectă. Acesta a admis că între el și soție au existat neînțelegeri, însă a susținut că nu s-a ajuns niciodată la violență. Mai mult, acesta a acuzat-o pe femeie de comportamente nepotrivite, spunând că i-a sunat mama și i-a vorbit urât, iar pe el l-a amenințat cu moarte.

 „Nu am amenințat-o. Am fost provocat. Ea i-a dat telefon mamei mele și i-a vorbit vulgar și a amenințat-o, a înjurat-o și apoi, imediat după, mi-a dat mie telefon și m-a înjurat de cruce și de dumnezei și a zis: «Eu vin, diavole, și te omor pe tine noaptea!» Eu nu am mers să fac vreo plângere împotriva ei. Eu îmi iubesc familia și copiii și toată viața mea am muncit să le fie bine. Nu am ascuns niciodată un leu de familia mea. Am dat telefon și i-am spus că nu este bine cum a făcut, să vină acasă.”, a declarat preotul în instanță, potrivit sursei citate.

Însă în ciudat declarațiilor preotului, instanța i-a acordat câștig de cauză femeii, emițând un ordin de restricție. (VEZI ȘI: DRAMĂ ÎN FAMILIA UNUI PREOT DIN SUCEAVA. BĂRBATUL A FOST GĂSIT MORT, ÎNTR-UN CANAL COLECTOR)

„Instanța reține că polițiștii au apreciat existența unui risc iminent la adresa reclamantei. Din coroborarea probelor reținute în cauză, instanța constată ca fiind dovedită existența unei stări de temere creată de pârât prin comportamentul său violent – atât fizic, cât și verbal, față de reclamantă și apreciază cererea de față ca fiind întemeiată”, au concluzionat magistrații.