Scandal de proporții! 10 persoane implicate într-o bătaie, două femei s-au înjunghiat și patru autoturisme au fost avariate

Publicat: 20/06/2021 | 14:52

Un scandal de zile mari a avut loc Topliţa, unde 10 persoane au fost implicate într-o bătaie, două femei s-au înjunghiat și patru autoturisme au fost avariate. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a aplana conflictul.

Forţele de ordine din Topliţa au intervenit, duminică, în zona pieţei agroalimentare din oraş, pentru a aplana un conflict între mai multe persoane. Două femei s-au înjunghiat, iar alte zece s-au bătut, în timpul altercaţiei au fost avariate patru autoturisme. (CITEȘTE ȘI: VALENTINO, UN PERICULOS INTERLOP DIN CONSTANȚA, CONDAMNAT CU EXECUTARE ÎN DOSARUL SCANDALULUI ÎN TRAFIC)

„La data de 20 iunie 2021, în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat de un bărbat din municipiul Topliţa despre faptul că, în zona Pieţei Agroalimentare din localitate, are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane. Dat fiind numărul sesizat al participanţilor, la faţa locului s-au deplasat de îndată o echipă operativă complexă din cadrul I.P.J. Harghita, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita”, a transmis, duminică, IPJ Harghita.

Intervenția forțelor de ordine i-a liniștit pe scandalagii. 11 persoane au fost imobilizate şi duse la sediul Poliţiei Municipiului Topliţa, în vederea efectuării de verificări şi luării măsurilor legale ce se impun. În cauză s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

„Din primele date şi indicii obţinute de poliţişti rezultă că mai multe persoane din judeţul Neamţ s-au deplasat în municipiul harghitean Topliţa, unde, pe fondul unor neînţelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înţepat cu un cuţit reciproc, iar ceilalţi participanţi şi-au aplicat lovituri unii altora. De asemenea, în timpul scandalului au fost avariate patru autoturisme”, au mai precizat poliţiştii.

(VEZI ȘI: ȘI-A PRINS IUBITA CU AMANTUL ÎN PAT ȘI L-A BĂTUT CU O COADĂ DE TOPOR PÂNĂ L-A LĂSAT ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE! SCANDALUL A AVUT LOC LA IAȘI)

 

Sursa foto: Poliția Română