Scandal cu Poliția! E implicată bomba sexy, fosta noră a lui Sile Cămătaru

Publicat: 02/06/2020 | 10:49

Fosta noră a temutului interlop Sile Cămătaru, o adevărată bombă sexy, este în război cu Poliția Rutieră! Ar fi încălcat legea, organelle de ordine au intervenit, dar femeia s-a adresat instanței.

CITEȘTE ȘI: SILE CĂMĂTARU A GĂSIT SOLUȚIA: CUM VORBEȘTE, DIN PUȘCĂRIE, CU FAMILIA: ”LIBERARE UȘOARĂ PENTRU TATA, CENTAURUL ROMÂNIEI!”

Andreea Duță este tânăra care a luat decizia de a ajunge în instanță cu Poliția Rutieră, pentru că a fost sancționată, iar ea și-a susținut nevinovăția. Incidentul s-a petrecut în urmă cu doi ani, când a fost amendată contravențional. Dar nu a avut câștig de cauză.

”Respinge plângerea contravenţională formulată de petenta BALINT ANDREEA GRAZIELA în contradictoriu cu intimata DIRECTIA GENERALA DE POLITIE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI- BRIGADA DE POLIŢIE RUTERĂ, împotriva procesului verbal nr. 0631051/19.02.2018, ca tardiv formulată. Cu drept de a formula apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti”, a fost decizia magistraților, potrivit spynews.ro.

Bomba sexy Andreea Duță, martor într-un proces

Andreea Duță a mai trecut pragul instanței de judecată. A fost citată ca martor într-un dosar instrumentat de DIICOT Dâmbovița. Unul în care peste 20 de interlopi au fost acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat și de proxenetism. Pentru ca martorii să nu-și schime declarațiile, de teama amenințării inculpaților, instanța a dispus ca aceștia nu ia legătura cu martorii. „Să nu se apropie de persoanele vătămate sau de membrii familiilor acestora şi de martorii din prezenta cauză, respectiv B. Andreea Georgiana, B. Ionuţ, B. Silviana Laura, B. Larisa Andreea, B. Romeo Mihail, (…) Duţă Andreea Graziela, D. Mariana Luana, G. Alina Gabriela (…) şi să nu comunice cu aceste persoane direct sau indirect, pe nicio cale”, a fost decizia luată de magistrați.

Andreea Duță s-a despărțit de fiul lui Sile Cămătaru în 2019

Relația dintre Andreea și Dani, fiul lui Sile Cămătaru, s-a rupt în urmă cu un an, dar cererea de divorț a fost depusă abia acum două luni. „Admite cererea. Desface căsătoria încheiată de părţi, prin divorţ prin acordul soţilor. Reclamanta revine la numele purtat anterior căsătoriei, acela de DUŢĂ, conform acordului părţilor. Definitivă”, au decis magistrații.

NU RATA: SILE CĂMĂTARU A GĂSIT SOLUȚIA: CUM VORBEȘTE, DIN PUȘCĂRIE, CU FAMILIA: ”LIBERARE UȘOARĂ PENTRU TATA, CENTAURUL ROMÂNIEI!”

„Am hotărât, de ceva timp, împreună cu soţul meu, Dani Balint, să mergem pe drumuri separate. Suntem decişi să păstrăm o relaţie de prietenie, civilizată, ca între doi oameni maturi care nu se feresc să recunoască atunci când au greşit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi şi nu dorim ca acestea să formeze obiectul unor speculaţii. Am fost tot timpul extrem de discretă, am încercat în permanenţă să îmi protejez viaţa privată! Scopul acestui mesaj este de a vă ruga să încetaţi cu mesaje ce au ca subiect în rol principal pe «viitorul fost soţ»! Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu şi să îmi canalizez toata energia şi timpul asupra viitorului meu ce nu îl va mai include niciodată pe Dani!”, a anunţat, în ianuarie 2019, Andreea, pe pagina sa de Facebook.