Scandal cât casa la Balotești! Au intrat în scara blocului și … ”L-au omorât, l-au omorât!” VIDEO

Publicat: 20/04/2020 | 08:36

Un grup de aproximativ 25-30 de persoane au încins spiritele în comuna Balotești. Duminică, 19 aprilie, polițiștii din Otopeni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în spatele unui bloc de locuințe persoane de etnie romă, femei și bărbați, tulbură liniștea publică. (CITEȘTE ȘI: FOC DE TABĂRĂ, DANS ȘI MULT ALCOOL, CHIAR ÎN STRADĂ, LA GALAȚI! CE AU PUTUT SĂ FACĂ TINERII ÎN PLINĂ PANDEMIE DE COVID-19)

Zgomote puternice, muzică la volum ridicat, dar și nelipsitul grătar. Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din Otopeni, care le-au solicitat să părăsească zona și să intre în locuințe. Au întâmpinat refuzul acestora. Mai mult, romii au devenit violenți.

NU RATA: PETRECERE FĂRĂ LIMITE, CU DEDICAȚII LA MICROFON, ÎNTR-UN CIMITIR DIN DÂMBOVIȚA, CHIAR DE ÎNVIERE! POLIȚIȘTII AU INTERVENIT: ”CULCAT, CULCAT!” VIDEO

Mai multe echipaje de Poliție dar și de la Jandarmerie au sosit la Balotești, pentru a face ordine. Acestea au intervenit în forță și i-au ”cules” pe cei care au făcut scandal chiar din propriile locuințe, acolo unde se ascunseseră. Aceștia au fost imobilizați și duși la sediul Poliției din Otopeni.

AFLĂ ȘI: MORT DE BEAT, UN ȘOFER A FĂCUT CIRC DUPĂ CE A FOST OPRIT DE POLIȚIȘTI: ”INTRU DE BUNĂ VOIE, INTRU DE BUNĂ VOIEEEE….” VIDEO

Pe clipul video pe care vi-l prezentăm se poate vedea intervenția polițiștilor și jandarmilor. Oamenii de ordine îi scot din locuințe pe recalcitranți, spre disperarea consoartelor acestora, care strigă cu disperare.

Astfel, au fost sancționate contravențional 6 persoane, conform legii 61/ 91 și Ordonanței Guvernului nr 1/ 1999,  cu amenzi în cuantum de 120.000 RON.