Scandal ca în filme, la televizor! Soția unui manelist și amanta însărcinată a acestuia s-au luat la bătaie, în direct

Publicat: 14/02/2020 | 09:53

Este scandal de proporții în lumea maneliștilor! Soția lui Ali Sultanul s-a păruit, în direct, cu amanta însărcinată a cântărețului, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Spiritele s-au încins în momentul în care amanta însărcinată a declarat că bebelușul pe care îl poartă în pântece este cel al lui Ali Sultanul. 

Manelistul Ali Sultanul ar fi lăsat-o însărcinată pe amanta Flori, o dansatoare cunoscută în această industrie. În cadrul emisiunii Agenția VIP de la Antena Stars, amanta însărcinată a artistului, dar și soția acestuia, s-au răfuit mai ceva ca în filme! Scandalul a luat amploare în momentul în care amanta manelistului a început să insiste pe faptul că bebelușul este al lui Ali Sultanul.

Mai mult de atât, soția lui Ali Sultanul a mărturisit, în direct, că va divorța de manelist, în urma scandalului izbucnit. Flori, amanta însărcinată, nu s-a ferit deloc să dea detalii intime din viața ei și a manelistului, iar aceste lucruri i-au pus capac soției, care s-a ridicat de pe canapeaua din platou și a sărit la bătaie. Dansatoarea Flori a fost jignită ca la ușa cortului și luată de păr, în direct! În zadar a încercat aceasta să calmeze spiritele, căci soția manelistului despre care ea spune că a lăsat-o însărcinată s-a aprins și mai tare.

Pe de altă parte, manelistul Ali Sultanul neagă cu vehemență faptul că ar fi avut o relație cu dansatoarea Flori. Până la urmă, fiind pus la zid, artistul a recunoscut, cumva, că s-a iubit cu bruneta care susține că a lăsat-o însărcinată.

”Nu pot să o numesc relație faptul că ne-am văzut de mai multe ori, am fost la evenimente. Am ajutat-o, i-am plătit chiria de foarte multe ori, am fost alături de ea[…] Ești mai vulpiță ca vulpița”, a spus cântărețul la Antena Stars.