Scandal amoros! Soțul o acuză că l-a înșelat cu propriul nepot. Reacția soției infidele: „M-am îndrăgostit de tine”

Publicat: 07/05/2021 | 19:50

Scandal amoros într-o familie cu opt copii. Armonia din căsnicia dintre Răzvan și Alina a fost spulberată în momentul în care femeia a călcat strâmb. Se pare că aceasta și-a înșelat soțul, chiar cu nepotul acestuia.

Răzvan a declarat pentru un post de televiziune că soția sa l-a înșelat. Mai mult, bărbatul a dezvăluit că amantul soție sale este chiar nepotul său, în vârstă de 18 ani. După 15 ani de căsnicie și opt copii, cei doi soți au ajuns la cuțite. Infidelitatea Alinei a fost dureroasă pentru Răzvan. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRA BODI, UMILITĂ DE IONUȚ. CE LE-A SPUS URMĂRITORILOR SĂI, PE TIKTOK: „UITAȚI CUM M-A ÎNȘELAT CU TÂRFA AIA”)

Pusă în fața faptului împlinit, soția infidelă a recunoscut că și-a înșelat partenerul. Totul s-a întâmplat în luna martie a anului trecut, atunci când Răzvan era plecat la muncă. Momentele de pasiune ar fi avut loc chiar în casa acestuia, în care se aflau și cei opt copii ai cuplului.

Mai mult, femeia a declarat că nepotul ei, fiul surorii soțului său, a fost cel care a făcut primul pas și i-a declarat dragostea. Potrivit spuselor acesteia băiatul i-ar fi mărturisit că să îndrăgostit și că vrea să fie cu ea.

„Mi-a spus că m-am îndrăgostit de tine și vreau să fiu cu tine împreună.”, a declarat Alina pentru un post de televiziune.

Soția infidelă nu mai vrea să audă de fostul partener

După ce aventura a ieșit la suprafață, Alina nu își mai dorește să stea alături de Răzvan. Aceasta susține că viața cu el a fost un chin și că în repetate rânduri bărbatul a agresat-o și a dat-o afară din casă. Pe lângă relația cu soțul, Alina a încheiat legăturile și cu nepotul său, iar acum vrea să se ocupe în liniște de creșterea celor opt copii pe care îi are.

„Mă bate, mă gonește, m-a dat afară din casă. Eu vreau să îmi cresc copiii, nu vreau să-i dau la stat, eu o să mă duc la muncă”, a mai spus femeia.

(VEZI ȘI: POVESTE ULUITOARE! A FOST ÎNȘELATĂ CHIAR ÎN ZIUA NUNȚII. CUM A AFLAT DE INFIDELITATEA SOȚULUI)

 

Sursa foto: Shutterstock.com