Scandal amoros! Sora lui Florin Salam, hotărâtă să rămână cu amantul. Maria a fugit în urmă cu câteva săptămâni cu omul de încredere al manelistului

Publicat: 02/05/2020 | 15:36

De câteva săptămâni, familia cântărețului Florin Salam trece printr-o situație extrem de complicată. Maria, sora manelistului, și-a părăsit soțul și copiii, pentru a trăi cu omul de încredere al legendarului cântăreț.

Maria, sora celebrului Florin Salam a ajuns în atenția presei, după ce tânăra bruneta a fugit de acasă cu bărbatul de care s-a îndrăgostit orbește chiar sub ochii fratelui său. În urmă cu câteva săptămâni, aceasta a decis să-și părăsească tatăl copiilor cu care a conviețuit aproximativ 20 de ani și cu care are cinci copii. Maria este acum un bărbat căruia i se spune Grasu.

CITEȘTE ȘI: Ce mesaj i-a lăsat mama lui Ciprian Marica pe Instagram iubitei înşelate. Ioana a refuzat să îi răspundă

Mai fericită ca niciodată

Mai grav este că  tânăra mamă și-a anunțat fostul soț că nu are de gând să se mai întoarcă acasă. În timp ce bărbatul părăsit ar da orice ca ea să revină în sânul familiei. Acesta chiar încearcă din răsputeri să o convingă să se întoarcă, însă fără niciun rezultat. De asemenea, surse apropiate familiilor spun că Florin Salam nu a vrut să intervină în acest scandal amoros.

”Din păcate, situația este cum este, nimeni n-a vrut să se ajungă aici. Ar fi bine să înțeleagă toată lumea că lucrurile nu au cum să se mai schimbe. Femeia este fericită unde e acum, e bine, nu am mai văzut-o de mulți ani așa fericită…

Personal, mie îmi pare rău pentru fostul soț, dar trebuie să înțeleagă că s-a terminat și că fiecare om e liber să aleagă ce vrea să facă mai departe. Se pune și pe el într-o situație jenantă tot încercând s-o caute pe Maria. Cel mai bine are fi să o lase să-și vadă de viața ei, că doar nu se termină aici lumea. E hotărârea ei și nu mai poate fi întoarsă. Din punctul meu de vedere, 100% rămâne cu Grasu”, a declarat o sursă din apropierea familiei lui Florin Salam.