Scandal amoros în cel mai cunoscut clan din România! Fiul lui Sile Cămătaru a primit ordin de protecție

Publicat: 15/06/2021 | 12:36

Scandal amoros în cel mai cunoscut clan din România! Fiul lui Sile Cămătaru a primit ordin de protecție și nu mai are voie să se apropie de fosta lui iubită.

Giorgiana Iordache, iubita lui Daniel Vasile Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a petrecut la o nuntă, a urcat băută la volan și a produs un accident rutier. Din fericire a scăpat însă cu viață. Tânăra ar fi recurs la un asemenea gest, după ce s-ar fi certat cu iubitul ei.

Când oamenii legii au testat-o pe tânără cu aparatul alcooltest, după producerea accidentului, a ieșit la iveală faptul că aceasta se afla sub influența băuturilor alcoolice. Avea o alcoolemie de 0,72 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Giorgiana a fost dusă la spital, iar, mai apoi, a ajuns la sediul Poliției Rutiere, pentru audieri.

Ulterior, Giorgiana a cerut emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva lui Daniel Balint. Numai că, spun anchetatorii, fiul lui Sile Cămătaru nu ar fi respectat acel ordin.Tânărul a fost trimis în judecată de procurori, sub acuzația de nerespectare a ordinelor de protecție. Acum, urmează ca judecătorii să stabilească un prim termen al procesului, potrivit bzi.ro.