SAVUROS! Ce replică i-a dat Florin Salam lui Snoop Dogg, după ce acesta s-a filmat dansând pe manelele lui: „Regele meu”

Publicat: 08/01/2021 | 17:14

Fierbe, fierbe România după ce Snoop Dogg a postat pe contul său de Instagram un clip video în care fumează, cel mai probabil, marijuana și ascultă o manea care-i aparține lui Florin Salam. La scurt timp după ce postarea celebrului rapper a devenit virală în întreaga lume, „regele” nostru a avut și el un cuvânt de spus. 

Florin Salam se ascultă și peste mări și țări și nu de oricine, ci chiar de Snoop Dogg! Rapperul a postat pe contul său de Instagram cu 55 de milioane de urmăritori un clip video în care fumează, cel mai probabil, marijuana și pe fundal se aude o melodie de-a lui Salam.

Încântat de acest lucru și mândru tare de faptul că o asemenea legendă îi ascultă muzica, F.S. i-a lăsat un comentariu de toată frumusețea lui Snoop Dogg. 

„Mulțumesc pentru că mă asculți, Regele Meu” i-a scris Salam, plin de recunoștință, lui Snoop Dogg.

Clipul video a devenit viral

Postarea a fost făcută vineri pe contul oficial al artistului, considerat o legendă a hip-hopului american. Piesa se numește „Acum după pandemie” și a fost lansată în vara anului 2020.

Postarea a adunat numeroase comentarii de la români, care au recunoscut piesa și au fost mirați de postarea celebrului star. Peste 200.000 de oameni au vizionat clipul în doar câteva ore, pe contul cu peste 50 de milioane de urmăritori.

„A zis Salam să-i dai și tag”, „Mooooooooor”, „Nebunule, te-ai dat pe trăpăneală” sau „Te-ai haladit”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor români de pe rețeaua de socializare unde Snoop Dogg ascultă o manea de-a lui Florin Salam.