Savuros! Ce mesaj i-au lipit vecinii unei femei, pe ușă, după ce a făcut amor zgomotos cu soțul său: „Împrumută-l și altora”

Publicat: 12/06/2021 | 18:19

În ultima perioadă parcă a devenit un trend ca vecinii să lipească tot felul de mesaje pe ușile unor cupluri mai…zgomotoase! O femeie s-a trezit cu un mesaj lipit pe ușă, după ce a făcut amor cu soțul său, dar ceea ce i-a scris vecina de etaj a lăsat-o de-a dreptul fără replică.

O femeie a făcut amor într-o noapte cu soțul său, însă performanțele bărbatului au făcut-o să…dea de veste tuturor despre partida lor intimă! A doua zi, dis de dimineață, femeia s-a trezit cu un mesaj lipit pe ușa apartamentului de către una dintre vecinele de etaj, care nu s-a putut abține și a luat-o în râs, dar i-a și dat un sfat, mai în glumă, mai în serios.

Iată mesajul pe care l-a găsit femeia lipit pe ușă, după o noapte de amor cu soțul ei:

„Dragi vecini,
De fapt, dragă vecină, dacă știam că soțul tău este atât de bun la sex, le făceam fericite și pe vecinele de la 3 și 4, pentru că oricum se aude și la ele.
Când nu ești acasă, te rugăm, împrumută-l și altora. Ar fi mai puține femei frustrate!
P.S.: Faceți sex mai pe silențios! Ce e mult și tare, strică!
Data viitoare sunăm la Poliție.
Cu stimă, etajele 5 și 6, dar și 3 și 4”.

Mesajul primit de femeie, de la vecina sa / Sursă foto: cancan

Cum au reacționat internauții, după ce femeia a postat mesajul primit de la vecini

Crezând că amuză pe toată lumea, femeia cu pricina a postat mesajul pe contul ei de Facebook, acolo unde internauții au început să comenteze după bunul lor plac. În timp ce unii i-au spus să-și vadă de treabă și să nu bage în seamă cârcotașele, alții au blamat-o pentru faptul că a tulburat liniștea vecinilor.

„Nu este frumos așa ceva, eu în locul tău nici nu îndrăzneam să mă laud / Mie mi-ar fi mai mare rușinea să mi se întâmple așa ceva /Ia mai lasă-le, probabil din frustrare au simțit nevoia să-ți lipească pe ușă așa ceva / Ia uite ce filme porno se fac prin blocuri, incredibil” au fost câteva dintre comentariile internauților.