Saveta Bogdan, declarații cu lacrimi în ochi după ce a aflat că fratele ei mai mare a murit: “Dumnezeu sa te odihnească în pace, în locașurile Sfinților!”

Publicat: 13/12/2020 | 20:23

Familia cântăreței Saveta Bogdan traversează o perioadă foarte grea acum, în prag de sărbători. Fratele cel mare al vedetei a murit astăzi, iar vestea tristă a adus multă suferință în sufletele celor care l-au iubit. Cu lacrimi în ochi, solista de muzică populară a așternut câteva gânduri pe contul ei de Facebook, unde a primit numeroase mesaje de condoleanțe.

Fratele mai mare al Savetei Bogdan a decedat azi, 13 decembrie 2020

În declarațiile făcute de Saveta Bogdan, ea nu a dezvăluit cauza morții fratelui său cel mare. Îndoliată, ea și-a schimbat poza de profil de la Facebook cu una în care este o panglică neagră. Din nefericire, îndrăgita vedetă și-a mai pierdut un frate la începutul acestui an.

Cu tristețe în suflet și adâncă durere, anunț trecerea la cele veșnice a fratelui meu cel mare, Emil, un bărbat puternic care întotdeauna a trecut peste toate necazurile vieții! Dumnezeu să te odihnească în pace, în locașurile Sfinților! Vei rămâne veșnic în amintirea mea și a fiicei mele! Drumul să îți fie presărat cu flori! Ai fost un frate bun si ne-ai ajutat pe toti!”, a scris artista de muzică populară pe contul ei de Facebook, unde a postat o poză în care apare o panglică neagră.

Cu tristețe in suflet si adâncă durere, anunt trecerea la cele veșnice a fratelui meu cel mare Emil, un bărbat puternic…

Publicată de Saveta Bogdan pe Duminică, 13 decembrie 2020

 

Nu rata: Saveta Bogdan i-a luat apărarea primarului din Sângeorz-Băi care și-a filmat fiica dezbrăcată în timp ce o umilea! Dezvăluiri despre Traian Ogâgău: “El o iubește foarte mult”

“Dumnezeu să-l odihnească în pace. Să-i fie țărână ușoară”, “Odihnă veșnică! Sincere condoleanțe”, “Sunt alături de dumneavoastră, doamna Saveta” sunt doar trei dintre comentariile strânse de postarea emoționantă a vedetei.

Saveta Bogdan și-a pierdut un alt frate în urmă cu aproape 10 luni

Maxim, celălalt frate al artistei, a încetat din viață pe 29 februarie; bărbatul suferea de  hepatita B de mai bine de 20 de ani, însă, nu a știut că are această boală delicată. În cadrul unui interviu copleșitor, Saveta Bogdan a dezvăluit că a presimțit moartea fratelui său, pentru că a auzit de mai multe ori sunete ciudate în camera sa, iar la geam i-a apărut un abur în formă de trandafir. În plus, a mai menționat cântăreața, nu este pentru prima dată când primește semne divine! În trecut, Fecioara Maria i-a apărut în sufragerie, iar Mântuitorul Iisus Hristois, pe balcon.