Sărbătoare mare în familia lui Nicolae Guță, la câteva luni după ce manelistul a devenit tată pentru a 12-a oară

Publicat: 16/12/2019 | 18:52

Celebrul manelist Nicolae Guță are parte de o sărbătoare de suflet în familie, iar artistul a ținut să transmită și un mesaj în mediul online. La câteva luni după ce a devenit tată pentru a douăsprezecea oară, Nicolae Guță i-a urat ”La mulți ani” fiului său, Nicușor Guță.

A fost ziua de naștere a fiului lui Nicolae Guță, iar tatăl fericit a postat un scurt mesaj pe pagina sa de socializare. „La mulți ani, băiatul meu !! ????????”, a transmis manelistul, iar vizitatorii paginii s-au grăbit, la rândul lor, să transmită mesaje de felicitare.

“Nimeni nu câştigă în afară de mine în familie. Pe Nicoleta am ciobănit-o toată viaţa. Mâine, dacă mi se întâmplă ceva, cad ca un erou. Eu, pentru mine, nu vreau nimic, nici n-am vrut. Nu sunt luxos. Nu mi-am făcut niciun testament. Cum pot să mă dau şmecher când ştiu că mă aşteaptă nouă copii acasă. Eu am împărţit deja averea. Ţie îţi rămâne casa asta, ţie asta… Aşa cum mi-am dorit…. ca ceilalţi copii să nu treacă prin ororile vieţii ca mine – pentru că eu cunosc sărăcia aşa cum n-o cunoaşte nimeni –, n-am făcut niciodată diferenţă între copii. Tata n-a făcut ce trebuia la momentul potrivit pentru copiii lui. Eu am zis să nu pic în aceeaşi greşeală, dar nu pot eu să-l judec”, a declarat manelistul, cu mai mult timp în urmă, la “Acces Direct”.

Nicolae Guță și viața amoroasă: ”Să facem dragoste, să te implici cu sufletul”

Nicolae Guță ”a dat din casă” și a vorbit despre viața sa amoroasă. Manelistul spune că – atunci când se îndrăgostește – este vorba despre o adevărată nebuni. Deviza manelistului este… ”totul sau nimic”.

“Eu când mă îndrăgostesc, mă îndrăgostesc nebunește, nu mai țin cont de nimic. Totul sau nimic. Succes am avut la gagici de când munceam cu târnăcopul și lopata. Nu am căutat niciodată să caut atenția publicului sau a televiziunilor cu relațiile mele, pe mine m-a interesat mereu să fiu liniștit, să mă dedic acelei persoane, când facem dragoste, să facem dragoste, să te implici cu sufletul. Sunt cu Cristina, e însărcinată, vine al 11-lea copil, e și băiat, spre satisfacția mea”, a mărturisit manelistul înainte de a deveni, din nou, tată.

Nicolae Guță și actuala parteneră de viață, Cristina, au devenit soț și soție pe 25 aprilie 2017. Cununia civilă a avut loc în localitatea Nicoleşti, judeţul Ialomiţa. Manelistul a devenit tată pentru a 12-a oară anul acesta. Eden Nicolae a venit pe lume pe 26 iunie, iar la naștere, micuțul a primit nota maximă din partea medicilor.