Sărbătoare mare în familia lui Cristi Borcea! Valentina Pelinel a făcut anunțul

Publicat: 25/12/2019 | 19:35

Sărbătoare mare în familia lui Cristi Borcea! Valentina Pelinel a făcut anunțul. 

Sfântul Cristian este pomenit astăzi în calendar, fix în ziua de Crăciun. Cristi Borcea, dar și fiul său, Milan Cristian își serbează, astăzi, ziua de nume. Iar Valentina Pelinel le-a pregătit celor doi o surpriză de zile mari! Blondina a comandat un tort spectaculos și a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

”La multi ani binecuvantati celor doi Cristiani din viata mea
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua in aceasta Sfanta zi de Craciun. Sarbatori magice tuturor ?”, a scris Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel, tort spectaculos pentru Cristi Borcea și fiul lor

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna lui 2018

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014. (VEZI ȘI: CUM A REUŞIT VALENTINA PELINEL SĂ SLĂBEASCĂ DUPĂ CE A NĂSCUT 3 COPII: „AM ŢINUT DIETĂ, AM MÂNCAT…”)

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.