Sarah Dumitrescu, prima apariție publică după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de mama ei. Cum s-a pozat fiica Anamariei Prodan

Publicat: 25/06/2021 | 17:00

După ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de mama ei, Sarah Dumitrescu s-a fotografiat într-o ipostază incendiară pe rețelele de socializare și dă de înțeles faptul că nu este afectată de situația din familia sa.

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, arată într-un mare fel! Înaltă, zveltă și cu o siluetă de manechin, blondina a făcut furori pe Instagram, după ce a publicat o imagine cu ea în costum de baie.  Sarah are un trup fără cusur! Nici urmă de celulită pe trupul tinerei, care joacă baschet de performanță de ani buni. (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, DEZVĂLUIRI DESPRE MOTIVUL PENTRU CARE SARAH A AJUNS LA SPITAL: „A SĂRIT ȘI ȘI-A RUPT ȘI CELĂLALT GENUNCHI”)

Conștientă de atuurile sale, tânăra, la fel ca mama ei de altfel, nu ezită să-și arate formele de invidiat pe rețelele de socializare. Într-un costum format din două piese, auriu, Sarah Dumitrescu s-a relaxat la piscină într-o zi toridă de vară.

Sarah Dumitrescu are un trup fără cusur (sursa FOTO: Instagram)

Anamaria Prodan: ”Laur a glumit”

De-a lungul timpului, au tot existat zvonuri referitoare la un posibl divorț însă.. de fiecare dată sexy-impresara a negat cu vehemență orice speculație. La fel cum s-a întâmplat și de această dată. În timp ce Laurențiu Reghecampf a confirmat ruptura, Anamaria Prodan susține că soțul ei a glumit cu afirmațiile făcute în presă. (CITEȘTE ȘI: LAURENȚIU REGHECAMPF JR., MESAJ DUR PE INSTAGRAM DUPĂ CE S-A SPECULAT CĂ TATĂL LUI AR AVEA O AMANTĂ: ”NU VĂ E RUȘINE?”)

Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.