Sara Ardeleanu a încălcat regulile Pro TV și poate fi descalificată de la Românii au Talent, deși a primit Golden Buzz. Ce a postat cu 7 săptămâni înainte de a fi difuzat show-ul

Publicat: 25/03/2020 | 10:40
Sara Ardeleanu – în vârstă de numai 10 ani – i-a uimit pe jurați cu numărul de pe scena ”Românii au Talent”, iar Mihai Petre a apăsat butonul Golden Buzz. Numai că, acum, am putea asista la o adevărată răsturnare de situație.
Și asta pentru că micuța le-a luat-o înainte celor de la Pro TV și a ”anticipat” rezultatul, iar conincidența nu poate fi trecută cu vederea. Sara nu a menținut suspansul, conform regulilor, așa că a postat ca va lua un 10 perfect, adica, în traducere… Golden buzz. „Esti un 10 perfect” – exact… cuvintele pe care i le-a spus Mihai Petre înainte să apese pe butonul de Golden Buzz.
”#Un10Perfect…Urmează în Curând… NUMAI LA PRO TV”, a fost mesajul postat de Sara Ardeleanu pe pagina sa de socializare. Iar asta se întâmpla pe data de 28 ianuarie a acestui an.

”De la 6 ani le am zis părinţilor că vreau să fac dans”

„Mă uitam la televizor la Românii au talent şi am văzut o balerină care a dansat foarte frumos. Am vrut şi eu să încerc. De la 6 ani le am zis părinţilor că vreau să fac dans. Iubesc ceea ce fac. Muncesc foarte mult, chiar şi 6 ore pe zi. O fac cu drag şi nimeni nu îmi poate lua dansul”a mai spus Sara Ardeleanu, în aplauzele publicului și ale juraților. Mama Sarei este inspector Resurse Umane, dar a făcut și ea dans atunci când era mică. Tatăl Sarei Ardeleanu este antrenor de înot.

”Am fost la concursuri naționale și internaționale de dans și în cel mai frumos musical din toate timpurile, numit My Fair lady din România, în care joc în prezent rolul micuței florărese din Covent Garden alături de cei mai iubiți artiști, muzicieni și dansatori. Am obținut titlul de campioană mondială la dans contemporan la categoria mea de vârstă”mai spune Sara Ardeleanu. Fetița a fost ”adoptată” de Adrian Enache, iar pe pagina sa de Instagram apare o fotografie în care cei doi sunt împreună.